Директно от PR-a: Номинират спортисти и звезди за Двойка на Десетилетието

Световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки, както и боксвата ни гордост Кубрат Пулев с любимата си Андреа са сред номинираните за почетната категория Звездна Двойка на Десетилетието..

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията. Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки, както и боксвата ни гордост Кубрат Пулев с любимата си Андреа са сред номинираните за почетната категория Звездна Двойка на Десетилетието в годишните влюбени награди, учредени от сп. Критика Лайф Стайл. Бляскавата церемония, на която ще бъде избрана и най-красива светска Двойка на годината, ще се състои дни преди празника Свети Валентин - на 12 февруари в пианобар Арбат. Гласуването вече започна в страницата на сп. Критика във фейсбук.

Коментари: 1

R
Realist (2014/01/31 / 17:04)
Отврат.... И като ще са "Двойка на Десетилетието", не би ли следвало да са заедно от поне няколко години, щото тук показаните са двойки на по няколко месеца основно?... Българска му работа.....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.