Следва

Месечен ХОРОСКОП - февруари 2014

Седмичен ХОРОСКОП - 3 - 9 февруари

Астрологичната картина на идващата седмица е много лаконична, но не по-малко сложна и объркваща. И...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 03.02-09.02.2014 г.

Астрологичната картина на идващата седмица е много лаконична, но не по-малко сложна и объркваща. И причината за това не са "опасните сили", а малкият планетоид на име Хирон, който ще участва в по-големи планетарни комбинации.

Постепенно ще намалява интензивността на опозицията Юпитер-Плутон и Венера. Въпреки това, в началото на седмицата, тя все още ще напомня за себе с кратко покачване на напрежението, поради неблагоприятните аспекти на Луната с нея.

След този момент състоянието на биосферата ще се подобри, подарявайки ни два доста комфортни дни - четвъртък и неделя. Това ще се случи поради две причини: в резултат на отслабването на по-горе описаната комбинация и в резултат на двата благоприятни аспекти на Хирон към Юпитер и Плутон.
Хирон олицетворява всичко заплетено, объркано, непонятно и парадоксално. По-специално - хумора, нали в основата му лежи парадокс. Любопитен изход ще се получи от напрегнатата комбинация - поради благоприятните аспекти на Хирон с планетите от същото противостояние: в сряда вечер ще е кулминацията на неговия тригон (120°) с Юпитер, а към Плутон формира секстил (60°).

Това говори, че сложните и трудно разрешими международни, политически и лични проблеми през изминалата седмица, ще намерят свое решение по някакъв странен, лесен и дори забавен начин. Възможно е предстоящото откриването на Зимните олимпийски игри да стане спасителното събитие, което ще замени тревожните тенденции и ще даде дългоочаквания празник на спорта и сътрудничеството в световен мащаб. Би ни се искало, това да бъде именно така. Като цяло тази ситуация се благоприятства от особено добрия ден, четвъртък, 6-ти.

Известен спад в биосферата ще има в петък. Меркурий започва ретроградното си движение, което често се свързва със задържане, забавяне на делата и оформянето на документи, организационни проблеми. Възможни са проблеми при постъпването на важна информация, стоки, пречки при бизнес пътувания и командировки.

Независимо от това, почивните дни, особено неделя, няма да разочароват никого. Венера излезе от ретроградност и ще оживи нашите чувства, давайки ни усещане за хармония. Ще ни се иска да обичаме и да бъдем обичани. Сега може да срещаме и да се надяваме на взаимност.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Силна интуиция!


При Овните, тази седмица, ще се усили интуицията. Много верни решения ще идват при теб от само себе си. Това е подходящо време за всички видове разследвания. Също така, може да усещаш психологическото състояние на другите хора и по-добре да разбираш мотивите за техните действия. Успех ще постигнат тези, които отделят много време за духовни практики, опитвайки се да разгърнат вътрешния си потенциал и да преодолеят своите психологически комплекси. В същото време, в този период се увеличава чувствителността на твоя организъм към лекарствени препарати с психотропно действие и към алкохола. Старай се да се въздържаш от използването им! .

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бъди нащрек!


През тази седмица те очаква доста труден период за изграждане на отношения с приятели и съдружници. По време на общуването, може да почувстваш, че връзката ти с някои близки за теб хора е изгубила искреността си. Възможно е да хванеш някой в измама или опит да скрие от теб някаква информация. Това не е най-доброто време за онлайн запознанства, форуми, социални мрежи. Рискуваш да се сприятелиш с някой, който не е това за което се представя. Също така през този период е нежелателно да бъдеш откровен за личния си живот пред непознати. Споделеното може да навреди на репутацията ти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Стриктност!


През тази седмица ще ти върви в бизнеса, независимо от факта, че за повечето хора, ситуацията няма да се подрежда по най-добрият начин. Въпреки това, ако не чувстваш в себе си достатъчно опит, за да се справиш с изненади и препятствия, е добре да не се захващаш с нищо в дългосрочен план. При това е много важно, стриктно да изпълняваш своята част от договореността и да спазваш обещанията си. В противен случай рискуваш да развалиш отношенията си с началници или партньори.

РАК 22.06 – 23.07

Черти, предизвикващи конфликти!

Раците ги очаква напрегната седмица. Те ще трябва да се справят с пречки в сферата на отношенията. Може да се появи проблем, свързан с друг човек и взаимодействието с него. На първо място, това може да е проблем в бизнес партньорството и брака. Освен това ще бъде затруднено сключването на сделки, а консултациите ще са неуспешни. В обкръжението ти може да се появи някой, който ще възприемаш като враг или пречка, като виновник на случващото се. В действителност, в теб самия ще има някои черти, предизвикващи конфликти, като прекомерна самонадеяност. Може да отидеш да се съветваш със специалист с увереността, че всичко знаеш по-добре, или да настояваш на своето в делови разговори с бизнес партньори. Претенциозният ти външен вид или покровителственото ти поведение ще предизвикват раздразнение в околните. Може някой да те нагруби само защото не харесва разкошния ти външен вид.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Бъди на ТИ с финансите!


През тази седмица може да се наложи да се занимаваш с разплитане на сложна мрежа от финансови проблеми. Крайно нежелателно е в този период, да даваш и взимаш пари на заем, както и да се занимаваш с банкови кредити. Постарай се да запазиш чиста кредитната си история. При самотните представители за знака може да се увеличи броя на запознанствата, включително с интимен характер. Сега е препоръчително да се избягват всякакви случайни връзки. Тази седмица ще се развива най-благоприятно за семейните Лъвове. Това е добро време за посещения на роднини, както и за приемане на гости.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Търпение и деликатност!


Семейните отношения през тази седмица може да изискват специално внимание. Възможно е да откриеш някакви странности в поведението на партньора по брак - например ще откриеш, че той се опитва да скрие нещо от теб. Прояви търпение и деликатност, в противен случай неволно може да провокираш конфликт. В деловите отношенията се въздържай от сделки - в този период може да попаднеш на хора, които крият истинските си намерения. Преди взимането на важни решения, се старай всичко да разбереш, направи необходимите справки. При много влюбени Деви ще се засили чувственото влечение към любимия човек.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Подвластен на чувства!


Бидейки подвластен на чувствата, не трябва да се потапяш напълно в тях. Желателно е поне малко да си наясно с последствията от своите действия и да се опиташ да се вслушаш в смисъла на отправените към теб думи. Ако се ръководиш единствено от емоциите си, шансовете да попаднеш в психологически капан значително нарастват.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Послушай сърцето си!

Скорпионите, преживяващи период на влюбеност, през тази седмица може да останат разочаровани от обекта на своите чувства. Например, може да забележиш, че любимият човек не винаги е искрен с теб, а думите му се разминават с действията му. Не забравяй, че състоянието на любовна еуфория може да доведе до грешки. Опитай се да не взимаш през тази седмица важни решения, касаещи интимната ти връзка. По-специално, не бързай да приемаш предложение за брак или за започване на съвместен живот. Вгледай се внимателно в обекта на своята страст и послушай сърцето си. Друга гореща тема на седмицата са отношенията с децата. Възможно е, детето ти да крие нещо от теб.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Подобри себе си!


Ако планираш да прекараш няколко дни в грижи за самия себе си, сега е най-подходящото време за това! Може да посетиш салон за красота, театър, кино или да пазаруваш - хороскопът обещава успех във всички тези области. Въпреки това, към края на седмицата ще се наложи малко да охладиш страстите и да слезеш на земята: ще трябва да решиш някой спешен проблем, свързан с работата.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Бъди бдителен!


През тази седмица може да се запознаеш с хора, представители на маргиналните слоеве на обществото. Бъди бдителен: в този период трябва да се пазиш от измами и кражби. Може да повишиш интереса си към езотериката, проявявайки се в четене на съответната литература или гледане на филми на тази тема. Може също така да откриеш в себе си други способности: например, способността да предвиждаш бъдещето. Обръщай внимание на всяка информацията, която получаваш. Възможно е, в нея да има важни подсказки на съдбата.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Стари неща напомнят за себе си!


През тази седмица за себе си ще ти напомнят стари неща, които не си довел до край. Все пак това има и добра страна, тъй като разрешавайки някои дългогодишни проблеми, може да извлечеш изгода от тях, както под формата на опит, така и конкретна, материална. Също така, това може да стане повод за създаването на нови и полезни връзки, и нови запознанства. Като цяло, за всичко, свързано с финанси, както и въвеждане на ред, седмицата е благоприятна. Втората половина на седмицата е добра за личния живот, където ще се чувстваш комфортно и уверено.

РИБИ 20.02 – 20.03

Неувереност!


През тази седмица може да почувстваш неувереност в себе си и в своите способности. Отложи взимането на важни решения за по-благоприятен период. Взетите от теб решения през първата половина на седмицата, може да се наложи да бъдат преразгледани, поради промяна във външните обстоятелства. Сега е най-добре да се дистанцираш и да се превърнеш в страничен наблюдател. Успех очаква тези, които се обучават или участват в туристическо пътуване.

Страхотната Амбър Валета, актриса и модел, ще навърши прекрасните 40 години в неделя, 9 февруари.

 

More Astro