Следва

Какво ще се случи на Clock Tower

FTV beach party

Ежегодната модната фиеста fTV Beach Party се случва за трети път у нас. Тази година обликът на партито бе повлиян от компилацията...

Events преди 15 години

Когато стъпиш на морския бряг, разбираш, че не всички мечти са в розово. Защото точно в този момент твоите са само в синьо.

Вечерта на 26 Юли синята мечта бе превърнала Bedroom Beach в Слънчев Бряг в място, където всички щяхме да изживеем своята съвременна приказка.





Множеството светлини, уникалният декор, модният подиум и белите шатри върху пясъка издаваха грандиозността на събитието, на което предстоеше да се насладим.





Ежегодната модната фиеста fTV Beach Party се случва за трети път у нас.





Тази година обликът на партито бе повлиян от компилацията на поп културни икони, селектирани от Ballantine’s и оказали съществено влияние върху световната мода – Blues Brothers, Frank Sinatra’s Blue eyes, Blue suede shoes, Blue jeans и, разбира се, емблематичната синя бутилка.





Международният посланик на на Ballantine’s, Fredrik Olsson, приготви като истински виртуоз и специално за българското парти на fTV 4 вида haute couture коктейла - OL' BLUE EYES, BLUE DIAMOND, BLUE GLACIER и BLUE ART.





Няма как да не се влюбиш в BLUE ART, когато го опиташ. Подсилен с модния за парижките творци от 19 век ликьор абсент и с пъстрата си експлозия от портокал и Ангостура Битер, това произведение е изживяване с историите на дванадесетгодишен Ballantine's.





Цялата тази буржоазна артистичност бе изиграна прекрасно от живите статуи, които превърнаха шоуто в пърформанс на великлепните идеи.





Цветната палитра не свършваше до там - диамантени татуировки, бляскав грим, нестандартни прически, сътворени от атрактивния екип на Arlet, отново всичко в името на F., защото партито ще придобие световна гласност с излъчването си по fTV.





Синьо бе вдъхновението и за дизайнерката Аля Милушева, арт директор на Astella atelier, която представи тематична нова колекция.





Акцентът на вечерта бе сватбеният ритуал, който с бляскава заря се превърна в естествения завършек на красивата приказка.





На живо цялата тази модна фиеста бе защитена от модерните звуци на звездни имена от световната хаус сцена – DJ Superchumbo и Tara McDonald.


More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.