Следва

Nicolas Jaar на 27 февруари в студио Орфей

Живот на колела: Пинк, Уилоу и велосипедът

Пинк продължава да е в действие и през всеки един останал момент...

People of art преди 10 години

Освен че ни изненадва с нещата, които прави на сцената, Пинк продължава да е в действие и през всеки един останал момент.

Певицата, която изумява с професионалните акробатичните умения, които е придобила напоследък, и с внушителната визуално-сценична продукция, която включва разнообразни пиротехники и въздушни каскади в синхрон с динамичен музикален микс, част от концертите й, бе щракната в мила картинка заедно с двегодишната си дъщеря далеч от цялата тази пищност и от светлините на прожекторите. 



Двете с малката Уилоу се наслаждаваха на общото си приключение с колело във Венис, Калифорния, и докато Пинк караше велосипеда си, за да е в топ форма за поредното участие, то малката кротко се возеше зад майка си в закачено за целта ремарке.



Все по-често и у нас могат да се видят т. нар. колела с детски ремаркета. Те са подходящи за деца между 1-6 години и изглеждат един разумен начин за превозване на малчуганите. Чудехме се обаче доколко това е безопасно? Ще се радваме да чуем твоето мнение по въпроса...
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра