Следва

Кампаниите: Sonia Rykiel, пролет 2014

Камерън Диас пусна колекция обувки

Камерън Диас, която миналата година стана креативен директор на PLV Studio, пусна...

Shopping преди 10 години

Камерън Диас, която миналата година стана креативен директор на PLV Studio, пусна колекция обувки за дъщерния бранд на компанията Pour La Victoire.

Актрисата, за разлика от много свои звездни колеги, до момента на това сътрудничество, на практика няма никакъв бизнес-опит. Да привикне към темпа на работа в модния бизнес, да си представи "средностатистическия" купувач, да намери време в собствения си плътен график, се оказват само част от предизвикателствата пред Камерън.

"В кинобизнеса всичко се променя толкова бързо, особено в последните години. Но ние, например, сме свикнали да произвеждаме маркетингови материали едва преди края на снимките, разказва Диас в интервю за Footwear News, — докато в модата всичко е различно. При вас има pre-fall, есенна колекция, специални капсулни колекции по празниците, и всичко това се чака от вас, т.е. вие сте длъжни да го произведете, при това без никакво мърдане от графика. Аз не съм свикнала с това. Но се опитвам да се науча. Екипът ми помага много, уча се, като ги гледам, а те пък се учат, като гледат мен".

Резултатите от работата на Диас се оказват по вкуса на купувачите. Екипът на сайта Shopbop.com, например, вече обяви желанието си да разшири гамата предлагани модели на Рour La Victoire.










 

More Shopping