Следва

Съблазън в маслено зелено

Да ти се завие свят от Lacoste

Не че кампанията е лошо изпълнена или не си пасва с логото, напротив, и моделите, и познатите ни, но...

All fashion преди 10 години

Да ти се завие свят от Lacoste изглеждаше невъзможна за постигане реалност до момента на пуска на пролетната кампания на френската марка. Нищо в иначе луксозно скучните дизайни на старата марка не предвещаваше усещането за световъртеж, или по научному вертиго. Случи се, обаче, с изключително претенциозната рекламна кампания Пролет 2014.

Не че кампанията е лошо изпълнена или не си пасва с логото, напротив, и моделите, и познатите ни, но винаги качествени дрехи са си там, цветовете са елегантни и чисти, настроение има...

... но то е ужасно нестабилно.

Виж още в Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица>>



Самите Lacoste описват концепцията си така: “поетично стилизирани мъже и жени се разхождат елегантно над града и бъркотията на живота.”

На практика обаче кампанията е толкова "нестабилна", че даже иначе безгрешно скучния лукс на марката е трудно да я оправи. Вертигото е гадна болест, а ние всички се опитваме да я избягваме. Така че, що за идиотска идея.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.