Следва

Трескава подготовка и масова еуфория дни преди ARMIN ONLY INTENSE

Непознатата Майли Сайръс

Бившата Дисни звезда не ни изненадва с новината с поредната първа страница, нито с голотата си, а с непознатото присъствие, уловено от прекрасните Мерт и Маркус...

People of art преди 10 години

Майли Сайръс краси новата корица на W Magazine.

Бившата Дисни звезда не ни изненадва с новината с поредната първа страница, нито с голотата си, а с непознатото присъствие, уловено от прекрасните Мерт и Маркус. 

Майли е напълно гола, е, с изключение на един топ Alexander McQueen и разкопчан гащеризон Balmain, но през очите някак прозира душата й на бунтар експериментирал с чисто нов облик: изрусени вежди и дълго русо каре. 



В хумористичното интервюто, взето от Ронан Фароу, Сайръс споделя:

"Просто не разбирам дрехите, с които се обличат половината момичета. Повечето от тях ми приличат на Вана Уайт. Затова с външния си вид се опитвам да им кажа: "Майната им на всички. Не е нужно да носите грим, нито да имате дълга руса коса и големи цици. Това не е каквото изглежда, а е просто личен стил."

Харесва ми, че съм яхнала пънк-рок вълната. Харесва ми това, че не ми пука подобно на Мадона или Blondie, или пък Джоун Джет, която също направи революция, но по много по-луд начин от мен. По нейното време не беше прието момичетата да носят тесни кожени панталони, но това нямаше никакво значение. Тя го направи и това й създаде образа на рок икона на една от най-видните момичешки банди."




В интервюто за изданието звездата признава още, че няма нищо против представителите на силния пол да я асоциират със сексуалността. Звездата заключи, че мъжете гледат прекалено много порно с жени, които не съществуват в реалния живот.

"Мъжете гледат много порно, а жените, които участват в него не са истински. Женското порно пък са романтичните комедии, тъй като мъжете в тези филми също не съществуват", казва скандалната певица.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра