Следва

Изложби на дипломираните магистри от НХА випуск 2013/2014

Кайли Миноуг намери двойник на бившия си Андрес Валенкосо

Австралийската поп певица зарадва феновете си със секси видео към песента, в което е в любовна афера с прекрасен мъж, много приличащ на бившия й - испанския модел Андрес Валенкосо...

People of art преди 10 години

"Into The Blue" е чисто новият сингъл на Кайли Миноуг и нейната заявка за завръщането й на музикалната сцена.

Австралийската поп певица зарадва феновете си със секси видео към песента, в което е в любовна афера с прекрасен мъж, много приличащ на бившия й  - испанския модел Андрес Валенкосо.


Вляво е кадър от клипа, а вдясно снимка на певицата с бившия й приятел

Видеото разказва в детайли за върховете и спадовете на връзката между Миноуг и висок, тъмнокос и красив мъж, изигран от френския актьор Клеман Сибони, а любовта на двойката е показана в различни и до болка познати състояния. 



И колкото повече гледаме клипа, толкова по-трудно ни става да не отразим физическите прилики между Сибони и Валенкосо, с който певицата се раздели след 18-месечна връзка през октомври миналата година,

Връзката на Кайли и Андрес, който е с 10 години по-млад от нея, започна в края на 2008 г. след раздялата й с френския актьор Оливие Мартинес и премина през много тежки моменти, докато накрая се разделиха, според запознати, заради натоварения работен график и на двамата.


Вляво, актьорът Клеман Сибони, който се появява в новия видеоклип на Кайли. Вдясно, бившия на певицата Андрес Валенкосо

В момента певицата участва като съдия в английските и австралийските издания на The Voice и обяви своето завръщане след последния си албум Aphrodite от 2010 година.

Дванадесетият ѝ проект Kiss Me Once ще бъде на пазара на 17 март, като сред продуцентите са Фарел Уилямс, MNEK, Грег Кърстин и Ariel Rechtshaid.

"2013-а беше за мен година на голяма промяна, планиране и подготовка и аз съм толкова развълнувана, че 2014-та е вече тук и ще мога да споделя тази нова музика. Into The Blue е наистина специална песен за мен, тъй като тя съдържа в себе си много от това, което съм чувствала", заяви певицата.





 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра