Следва

Кой ще се радва на стилен говорител за IPhone

50 неща, които мъжете искат да знаеш за срещите, връзките и секса

Мъжете може и да са силният пол, но в крайна сметка ние сме тези, заради които на тях им се налага да показват...

All About Life преди 10 години

Мъжете може и да са силният пол, но в крайна сметка ние сме тези, заради които на тях им се налага да показват силата си. Попитани на какво държат във взаимоотношенията си с една жена, те дават дават безценни отговори за връзките и секса, които, синтезирани в 50 важни правила, звучат така:

# 1 Правилото на срещите


Мъжете не биха били привлечени от жена, която е решила да излиза и на други срещи, успоредно докато се вижда с тях. Това значи, че ако наистина харесваш един мъж и държиш той да ти обърне необходимото внимание, трябва да се концентрираш единствено върху него и да не излизаш регулярно с други през периода.

# 2 Разходката решава всичко


Ако усетиш, че по време на разговор с определен мъж се чувстваш раздразнена и разстроена, без той да има каквато и да е вина, по-добре се извини и се разходи сама за малко. Върни се, когато се почувстваш по-уравновесена. Мъжете възприемат по-лесно женските думи, когато не си развълнувана.

# 3 Секс на първа среща?

Категорично НЕ! Освен ако не държиш този симпатяга да те възприеме насериозно.

# 4 Приятелството преди всичко

Опитай се да създадеш приятелство с него, преди да насочиш отношенията към по-дълбоко ниво. Помисли какво обичаш да правиш с приятелите си, как се забавляваш с тях и вкарай подобни елементи по време на срещите си с мъжа.



# 5 Ръцете ти единствено виновни

Показвай му емоциите си чрез ръцете си. Докосвай го, гъделичкай го, гушкай го, гали го. Закачай се с него в леглото, докато вечеряте, докато гледате филм или когато се разхождате. Така той ще знае, че и двамата мислите в правилната посока.

# 6 Хобита и интереси

Споделяй живота си и по-конкретно ежедневието си с него. Не се страхувай да го въвлечеш в твоите интереси, хобита и приятелски кръгове. Ако той е правилният човек – ще намери всичко това за изключително привлекателно.

# 7 Учтивостта е важна

Внимавай как се отнасяш към обслужващия персонал или със сервитьорите, докато вечеряте. Мъжете винаги си правят преценка за това колко мила и любезна си ти още на първата среща.

# 8 Ах, мое Аз

Говори винаги от твоя гледна точка, използвай винаги думичката “Аз”. Мъжете харесват жени с позиция и мнение.

# 9 Бельото е безценно

Винаги залагай на ново секси бельо. Още повече, ако си в началото на взаимоотношенията си с него. Нищо не подлудява мъжете така, както усещането да докосват меко изящно бельо върху тялото ти.

# 10 Без смях не може

Винаги се старайте да се смеете и забавлявате заедно. Тези моменти са безценни, както за теб, така и за него.

# 11 Не търси вината

Никога не бъди нападателна, не го обвинявай и не му повишавай тон без съществена причина. Това само ще го отдалечи от теб. Вместо това бъди честна и учтива и спокойно говори по темата, която те тревожи.

# 12 Досиетата “Бивши”


Ако останеш близка с бившия си приятел, дори и след раздялата, не е зле да си отговориш на въпроса как би се чувствал новият човек до теб, ако разбере. Мъжете не обичат да знаят за миналото ти и го приемат като пряка конкуренция още в самото начало на връзката.

# 13 Ту бившият, ту бъдещият

Ако напоследък прекарваш повече време в компанията на бившия си приятел, не е зле да си отговориш на въпроса как би се чувствал новия човек до теб, ако разбере. Не е честно да изискваш от него да ти каже какви са намеренията му спрямо теб, ако ти все още не си изяснила своите собствени.

# 14 Намали темпото

Движиш се твърде бързо в посока тежка емоционална зависимост? Веднага смени посоката! Това не е знак на обич и привързаност. Успокой страстите и задръж манията по обсебване на партньора поне в първоначалния етап на връзката.

# 15 Ключът е в комуникацията

Общувайте. По всяко време, на всяко място, където се намирате. Дори и по време на секс – мъжете ужасно много се възбуждат, когато им говориш в леглото, особено ако си категорична и го насочваш към удоволствието.

# 16 Честност по всяко време

Ако търсиш истинска и отдадена връзка чрез профил за онлайн запознанства, бъди напълно честна. В противен случай ще откриеш човек, подходящ за жената, за която се представяш, а не за теб самата.

# 17 Масажиране и стимулиране

Докато правиш секс с него, винаги се грижи и за неговото удоволствие, както той за твоето. Стимулирай и масажирай ерогенните му зони и онези местенца по тялото, които знаеш, че го побъркват.

# 18 Ловецът и мъжът

Всички знаем, че мъжът обича да преследва “плячката си”. Затова не му се давай лесно през първите срещи. Ако все още проявява интерес към теб след тях, значи намеренията му са наистина сериозни.

# 19 Мога и сама

Докосвай се пред него. Това ще го разгорещи и нажежи до полуда. За мъжете няма нищо по-секси от това да гледат пред себе си жена, която знае какво точно й доставя наслада.

# 20 За мъжете с опит

Имаш афинитет към по-възрастни мъже? Това не променя правилата. Покажи му, че ти харесва да прекарваш свободното си време през деня именно с него. Просто е!

# 21 Бъди добър слушател

Ако усетиш, че той е раздразнителен, това е неговият начин да каже: "Искам да ме чуеш и да ми помогнеш да се почувствам по-добре." Тогава ти си на ход да се поинтересуваш как се чувства и какво го измъчва.

# 22 "Добре съм"

Фразата "Добре съм" може да докара до лудост както мъжете, така и жените. Когато един човек казва: “Всичко е наред”, той очевидно е разстроен, но се бои да сподели какво го тревожи. Изчакай да премине първоначалният му афект, поговори с него и разбери какво всъщност не е добре.

# 23 Перфектната вечер

Когато е твой ред да планираш следващата ви вечер заедно, избери нещо семпло, просто и приятно. Повечето мъже предпочитат уютна вечер у дома, вместо излизане по препълнени ресторанти.

# 24 Опознай себе си

Голяма част от проблемите в една двойка идват от това, че някой не знае какво точно желае. Преди да имаш изисквания към мъжа до теб, първо опознай себе си. Само когато знаеш какво точно искаш и не искаш, какво ти харесва или не, тогава ще можеш да го получиш и от него.

# 25 Зоната на приятелите

Ако харесваш даден тип, но по стечение на обстоятелствата усетиш, че си попаднала в приятелския му кръг, по-добре замрази чувствата си за момента. Бъди себе си и ако той наистина има интерес, ще ти го покаже.

# 26 Животът има нужда от подправки

Животът, както и сексът имат нужда от разнообразие и подправки. Така, че говорете си по какъв начин може да ги осъществите, така че и двамата да се чувствате добре.

# 27 Просто го попитай

Когато имаш въпрос към него, който те измъчва, просто го задай. В противен случай той няма да остане на заден план и рано или късно ще настъпи моментът да го заявиш гласно.

# 28 Компромиси, моля

Бъди готова да правиш компромиси, но се постарай да разбереш дали и той е способен да прави такива. Стабилните връзки се градят с много такива, но в никакъв случай не допускай да губиш идентичността си.

# 29 Мръсните думи

Прошепвай в ухото му мръсни думи и желания. Ще го побъркаш на секундата, особено ако шепотът ти е горещ и страстен.

# 30 И аз те желая

Накарай го да се чувства желан. Не оставяй винаги само той да започва любовната игра. Той ще се почувства дяволски добре, знаейки че го искаш точно сега!

# 31 Важният очен контакт

Винаги, ама винаги го гледай в очите. Особено, ако искаш да му кажеш нещо с поглед. Това ще го побърка от щастие.

# 32 Задръж момента

Не му давай да прави каквото и да било с теб, докато ти не му позволиш. Дръж го в очакване и само гледай как губи контрол, очаквайки кулминацията.

# 33 Пръст в устата

Когато си над него и той е безумно нетърпелив, забави напористия палавник като си поиграеш с пръст по устните му. Това ще го влуди допълнително.

# 34 Просто целувка

Мъжете наистина обичат целувките. Целувай го по-често. Не си мисли, че и ако той го прави, непременно иска да преминете към секс. Понякога целувката е просто знак на обич.

# 35 Отхвърлена?

Ако в даден момент на взаимоотношения ти с него, почувстваш дистанцираност от негова страна, на първо време не предприемай нищо. Ако усетиш, че това се задълбочава, наложи си да стоиш на разстояние от него за известно време и му дай времето и свободата да прецени какво точно иска. През това време ти се отдай на редовните женски прекрасни занимания.

# 36 Той не е всичко

Това че си щастлива с него, не значи, че трябва да се отречеш от себе си и нещата, които обичаш да правиш. Въпреки връзката ви, винаги намирай време за спорт, изкуство, забавление и нови начини за развитие и усъвършенстване на личността ти.

# 37 Нежност, не грубост

Въпреки безкрайните твърдения, че мъжете харесват по-нахакани и агресивни жени, това не е точно така. Той по-скоро би харесал в теб нежността, невинността и гальовността ти.

# 38 Кажи какво искаш

Бъди честна със себе си и когато си готова, му кажи следното: “Аз се забавлявам, докато се опознаваме, но не желая тази връзка да продължава, докато не преминем към друго ниво.”

# 39 Изкарай животното от себе си

Когато сте разгорещени, не се притеснявай да изкараш животинското от себе си. Това страшно ще го развълнува!

# 40 Връщай услугите

Винаги, когато един от двама ви направи нещо мило за другия, не се притеснявай и ти в удобен момент да върнеш услугата. Няма нещо по-мило и благородно от това!

# 41 Миналото си е минало

При спорове, никога не намесвай миналото. Остави го да си стои там, в онзи отминал етап от живота. Намесването на стари вини никога не е било печеливша стратегия при решаване на проблеми.

# 42 Нека бъде шумно!

По време на секс не се мълчи. Запомни това златно правило. Нищо не убива страстта от безмълвността в леглото.

# 43 Бъди спонтанна

Не се страхувай да пробваш с него нови непознати неща в неочаквани моменти. В подходящите моменти се дръж непринудено точно като дете. Той ще го оцени и ще те заобича още повече.

# 44 Той е Кралят

Опитай се да го накараш да се почувства като истински крал. Разбира се, не постоянно, защото това ще вдигне прекалено и без това високото му мъжко его. Така и той ще има повод другият път да те накара да бъдеш специална – истинска кралица!



# 45 Забрави несигурността

Ако един мъж е с теб, значи той те е харесал такава, каквото си. Така че забрави колко показва кантарът и всички тези притеснения относно външния си вид. Прелестна си!

# 46 Връзка от разстояние

Ако живеете на различни места, това не е пречка. Пречка е, ако нямате общ поглед към бъдещето ви.

# 47 Бъди над нещата

Каквото и да те дразни в него на моменти, не се издавай, а остани над нещата. Така ще му направиш добро впечатление, че не си дребнава и вманиачена във всеки безобиден детайл.

# 48 Дай му свобода

Не го притискай с безбройни капризи. Ако той наистина иска да бъде с теб, ще намере достатъчно време, което да прекара с теб.

# 49 Бъди уверена

Винаги знай, че каквото и да се случва, ти си единствена по рода си и никой и нищо не могат да променят този факт. Помни какво притежаваш и не се притеснявай да го показваш по правилния начин.

# 50 Сексът е движение

По време на секс, не бъди статична. Мъжете не харесват жени, които по време на секс не поемат никаква инициатива. Затова бъди по-кръшна с ханша и бедрата в такива моменти и всичко ще бъде наред.

След като имаш разковничето към мъжкото сърце, време е да се захващаш с план - действие. Тези правила определено ще подобрят нивото на връзките ти досега.
 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.