Следва

Няколко часа преди смъртта си Филип Сиймур Хофман е купувал наркотици. Полицията изнесе тялото

Още един път. Обичта на известните - Бранджелина

Може и да са искали да минат незабелязано, но не са имали шанс. Анджелина Джоли и Брад Пит бях хванати от...

People of art преди 10 години

Може и да са искали да минат незабелязано, но не са имали шанс.

Анджелина Джоли и Брад Пит бяха хванати от екзалтирани фенове и също толкова екзалтирани папараци, докато се отправяха да вечерят в един от ресторантите на австралийския град Ерли Бич.

Съдейки по усмивките на двамата, те надали са съвсем против вниманието към себе си; съвсем видно е, че двамата красавци ни най-малко не игнорират събралите си, а дори напротив, подават ръце и се усмихват на фотографите. Любопитно е откъде папараците и феновете са разбрали за появата на Анджи и Брад? Не е важно обаче, щом можем да се полюбуваме заедно на тази разкошна двойка.

Може би поводът за доброто настроение на актьорите е скорошната им среща след известни месеци отделно един от друг.

Джоли почти непрекъснато напоследък е в Австралия, където в момента са в разгара си снимките на нейния филм "Несломимият". Пит пък се снима в "Ярост" в Англия.

Гледайки двойката в този им усмихнат и щастлив вид, не ви ли се струват пълна глупост наскорошните твърдения в таблоидите, че в отношенията им е настъпил разрив, предвид увлечението на 50-годишния Брад по актрисата Лупита Нионго?

Ама, съвсем.













More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра