Следва

Долче вита на Лазурния бряг за Бербатов

Bob Marley Tribute - 6 февруари на живо в Строежа

Точно навръх рождения ден на БОБ МАРЛИ - 6 февруари, този четвъртък, Строежа по традиция ще бъде домакин на лайв вечер, посветена на култовия музикант..

Music преди 10 години

Точно навръх рождения ден на БОБ МАРЛИ - 6 февруари, този четвъртък, Строежа по традиция ще бъде домакин на лайв вечер, посветена на култовия музикант. Събитието се случва с приятелското рамо на Jack Daniel's и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

BOB MARLEY е икона не само в реге средите. По тази причина за трета поредна година клубът от Студентски град събира множество музиканти, познати от различни проекти и творящи в разнообразни стилови насочености. Като основа на трибюта все пак са една от най-познатите на родната сцена и неотклоними от любимия си жанр формации - REBELITES. Гост вокалисти ще бъдат Радослав Митов (Rock A Shock), Лъчезар Босаков (Q-Check, La Muchedumbre), NRG D, Деница (Music Idol) и Боряна Докле (Dokle & Greesh). Докато първите четирима са също неизменни участници в досегашните издания на тази тематична вечер, то Боряна - напоследък все по-популярна като BORA D, ще вземе участие за първи път. Преди броени дни Бора стана един от четирите финалисти в "Гласът на Албания", а освен това е позната от дуета Dokle & Greesh и трибютите на Ерика Баду. Извън концертната част селектор по време на събитието ще бъде Lazy Face.

В репертоара на музикантите на 6 февруари ще влязат едни от най-популярните и обичани песни на Боб Марли - No Woman No Cry, Buffalo soldier, Is this love, Them belly full, Bad card, Wake up and live, War/No more trouble, Heathen, Waiting in vain, Get up stand up, Sun is shining, Pimpas paradise, One drop, Huligans, Simmer down и още други.

На 6 февруари вратите на клуба ще отворят в 20:00, а концертната част ще стартира в 22:00. Билетите вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лв. Каси - Строежа Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, Евротурс, Cashterminal. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

More from View Sofia

More Music