Следва

SOUTHWICK със специален трибют на легендарния хип-хоп продуцент J Dillа

Принц Джордж и първата му семейна ваканция (снимки)

Принц Джордж пораства и това добре си личи от най-новите снимки на престолонаследника...

People of art преди 10 години

Принц Джордж пораства и това добре си личи от най-новите снимки на престолонаследника. Освен, че е с цели три месеца по-голям от последния път, в който сме го виждали, той вече е и на своята първа презокеанска почивка.

Кейт Мидълтън и принц Уилям заведоха сина си на любимата си екзотична дестинация, и по-точно на карибския остров Мустик (той е част от многоостровната държава Сейнт Винсент и Гренадини). Това е мястото, на което херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха сватбеното си пътешествие преди две години.



Приближени до кралското семейство източници споделят, че 6-месечният принц Джордж, който е трети по ред за наследяване на трона в Обединеното кралство, ще бъде глезен в луксозна вила с изглед към морето. Кейт и Уилям са отседнали в огромна къща, която разполага с иконом, готвач и градинар.

Островът е известен не само със своята неподправена екзотична красота, но и с впечатляващия списък от знаменити посетители, които обичат да прекарват почивките си там.









 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра