Следва

Моят стил от 9 до 5 - Яна Караманчева, PR консултант, H&M шоурум

Сара Джесика Паркър: "Хората трябва да се обличат така, както им се иска"

Сара Джесика Паркър e героинята във февруарския брой на списание InStyle. На корицата, която...

All fashion преди 10 години

Сара Джесика Паркър e героинята във февруарския брой на списание InStyle. На корицата, която повече харесваме /защото има и алтернативна за броя/, звездата позира в цветна рокля на Prada, а в модната сесия в броя показва наистина достоен за завиждане брой други прелестни пролетни неща.

Интервюто със Сара провежда нейната отдавнашна приятелка, известната журналистка Кейти Курик. По нейните думи, Паркър е пристигнала на интервюто в съвършено ежедневен вид и почти без грим, задъхано обяснявайки, че току що е прибрала децата от училище.

В общуването си, както пише Курик, актрисата също е лишена от признаците на звездна болест:

Разговаряйки с вас, тя ви слуша много внимателно. Личи си, че й е по-интересно да слуша, отколкото да показва колко самата тя е интересна.

Ето какво споделя 48-годишната героиня от любимия "Сексът и градът" по темите, зададени от Кейти:

За житейската философия:

Златното правило - отнасяй се с околните така, както би искал те да се отнасят с тебе - това е моята религия, моята догма. Повтарях тази фраза на сина си до момента, в който той самият не започна да я цитира.

За успеха:

Истинският успех дойде при мен на сериозна възраст, и това ме спаси. Винаги съм го ценила и продължавам да го правя. Не мисля, че успехът е нещо, което ми се полага, той просто е нещо, което присъства в живота ми.

За модата:

Хората трябва да се обличат така, както им се иска. Обикновените правила на стила, касаещи възраст или фигура, - това са глупости. Важно е само това, доколко комфортно се чувстваш, излизайки от къщи.

Автор на снимките за изданието е модният фотограф Джампаоло Скура, а стилистът на сесията облича Сара Джесика в Chanel, Valentino, Dior, Delpozo и Prada.

















More All fashion