Следва

2 000 000 българи в чужбина ще четат книги на български език

Лейди Гага пред Harper's BAZAAR: Искам да бъда Опра Уинфри!

Лейди Гага е носила много маски (и в буквален и в преносен смисъл) по време на кариерата си, но...

People of art преди 10 години

Лейди Гага е носила много маски (и в буквален и в преносен смисъл) по време на кариерата си, но образите, в които най-много желае да влезе са тези на две от най-влиятелните жени в Съединените щати.

"Винаги мисля затова как мога да бъда запомнена. И винаги мисля затова да бъда запомнена най-вече като смела жена, независимо от образа, в който влизам." - разказва Гага в новия брой на Harper's BAZAAR.

"Единствената кауза, заради която си струва да искаш много пари, това е да помагаш на другите. Затова искам да бъда Опра. Искам да бъда Мелинда Гейтс... и ако някога продавам продукт различен от таланта си, то това би било само, за да помогна на останалите." 



На този етап обаче, певицата се съсредоточава главно върху модата. Тя влага енергия в това да подрежда и поддържа своите тоалети в специално обособено за това място. И няма да се изненадаш, като разбереш, че Гага притежава огромен гардероб, ако изобщо може да се използва тази дума за мащаба, за който говорим, точно като от мечтите на Шер Хоровиц.





"Модата и дрехите, които съм придобила през годините са свещенни за мен. Това са костюми висша мода, висша мода пънк, събрани от най-горещите модни точки", разкрива изпълнителката, която носи Saint Laurent на корицата на списанието.

"Държа всичко в един огромен архив в Холивуд. Дрехите са на манекени, също на закачалки и в кутии със снимки на всяка, а имам и уеб сайт, където мога да ги разглеждам постояно... тези облекла разказват историите на живота ми."

Въпреки че, нейните дрехи са в Холивуд, самата Гага не определя това място като у дома. "Моят дом е противиречиво понятие. Аз нямам точно определен. В момента съм наела малък апартамент в Ню Йорк, но там не държа много от тоалетите си, само някои дрехи за ежедневието и трите най-скъпи продукта, които някога съм закупувала и притежавам. Става въпрос за самурената ми кожа, за наниз от диаманти и перлите ми Микимото."



 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра