Следва

Зуека и Рачков - готови на жертви в името на "Като две капки вода"

Божидар Василев vs. Денис Попстоев: Ако любовта беше музика тя щеше да звучи като...

Днес ние отваряме нашите широко и я визуализираме от "плът и фънк", при това в най-чист вид!

Music преди 10 години

През февруари няма как да не говорим за любов. Поне малко!
За това чувство, което те кара да танцуваш непрекъснато, което те замайва, което те усмихва и което превзема цялото ти същество. Което се превръща в основното ти изразно средство и те дефинира всякак – и като дух, и като личност... Няма как да не говорим! Няма!

А и от личен опит знаем, че всъщност любовта е навсякъде и във всичко, само да имаш очи да я видиш. Днес ние отваряме нашите широко и я визуализираме от "плът и фънк", при това в най-чист вид!

Срещаме я в очите на двама от най-талантливите млади музиканти, с които сме се сблъсквали напоследък, а и преди това, Божидар Василев – TromBobby и Денис Попстоев от SOUTHWICK, които ни гостуват следобедно, за да ни дадат отговор на въпроса "Ако любовта беше музика, то как щеше да звучи тя...?"

Ето какво споделиха момчетата, които между другото не трябва да изпускаш от поглед. Следващата събота те правят специален трибют на легендарния хип-хоп продуцент J Dillа в Mixtape 5 и си заслужава следлюбовно да отидеш да ги видиш!

Божидар Василев – TromBobby

Тя не пита кога, къде или „удобно ли е.” Тя идва и остава с теб завинаги, а този живот не е завинаги.
 



Денис Попстоев

Но все пак мисля, че не може да се ограничим с едно парче или изпълнител. За мен по-скоро музиката е олицетворение на любовта. Ако се заслушаме в соул музиката, например, там преобладават текстове за любов. Ако в този момент ти изживяваш подобна любов, ще усетиш това парче, сякаш е създадено за теб и по някакъв начин подсилва твоето изживяване и го прави незабравимо. Музиката е една от най-големите сили за емоционални преживявания – може да те накара да изпитваш, както омраза, така и любов. Затова много внимавайте какво слушате!!! Лошата музика вреди на вас и вашите емоции!

More Music