Следва

Помощ: Анатомия на конфликта. Последствията (част II)

Любовната връзка на Бил Клинтън с Елизабет Хърли продължила година?

Странно или не, преди часове в мрежата изтече информация, че Бил Клинтън и Елизабет Хърли са...

преди 10 години

Странно или не, преди часове в мрежата изтече информация, че Бил Клинтън и Елизабет Хърли са имали любовен романс, продължил около година.

Сензационната новост стига до журналистите благодарение на бившия възлюбен на Хърли, актьора Том Сайзмор. Кореспонденти на сайта Radar Online са разчели аудиозапис, на който Сайзмор разказва за това как е запознал Лиз с Бил, по това време президент на САЩ. Записът е направен през януари тази година.

По думите на 52-годишния актьор, през 1998 година, когато в Белия дом тече прожекция на филм "Спасяването на редник Райън", Клинтън го отвежда в една от стаите, питайки го вярно ли е, че се среща с Хърли и имат сериозни отношения. След това, по твърденията на Сайзмор, президентът, най-общо казано, го моли за номера на актрисата.

По думите на актьора, Бил веднага набира номера на звездата, която в първия момент решава, че това е майтап. Само че политикът е настроен решително и предлага да й изпрати личния си самолет.

Както уверява Том, Елизабет започва да се среща с президента и го прави поне година. При това съпругата на господин Клинтън - Хилари, не подозира нищо.

Връзката прекъсва по инициатива на президента, когато, отново по думите на Сайзмор, Бил заменя Хърли с някаква млада актриса.

Самият Том Сайзмор излиза с Елизабет повече от три години. Двамата се запознават през 1992 година, на снимките на филма "Пасажер 57".

До този момент няма никакви коментари по историята нито от представители на Бил Клинтън, нито от страна на Хърли.



More from View Sofia

На кого му се получи в стилово отношение и на кого не на Инуагурацията вчера

Celebrities преди 3 години

Събитието по встъпване в длъжност на новия американски, 46-ти по ред президент - Джо Байдън вчера във Вашингтон, очаквано бе проследено от милиони хора по целия свят. Студ, малко присъстващи на място хора и много очаквания белязаха Денят, пълен с президенти, кандидат-президенти, съпруги, известни хора, артисти 

МИНАЛОТО: Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

Celebrities преди 2 години

60-годишният актьор попада в заглавията, когато полицията го арестува на калъп със секс-труженичката Divine в кола, паркирана до булевард Sunset в Лос Анджелис

More