Следва

Metropolis посрещат пролетта с Future Heroes

Мерилин или Мадона? Всъщност Майли Сайръс за германския Vogue

Някога Мерилин Монро е казала: "По-добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен!"...

People of art преди 10 години

Някога Мерилин Монро е казала: "По-добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен!" и истината е, че с днешна дата да "бъде скучна" е нещото, от което Майли Сайръс се страхува най-много. Това я притеснява повече от голотата, от провала, от безумното плезене и дори от туъркинга. 

Може би това е и причината, поради която певицата избира да влезе в образа на американската актриса в сесията за новия брой на Vogue Германия и с това да покаже, че стремглаво върви по отъпкания път, по който до преди няколко десетилетия вървеше Мадона. Със сигурност той не е скучен, но дали 21-годишната певица, събличайки се дава най-доброто от себе си? И дали явната прилика с Мадона няма да й изиграе лоша шега?

Явно самата Майли изобщо не се притеснява от отговорите на тези въпроси и дори сподели в своя Туитър профил, че е страшно развълнувана от сесията в списанието.



С тези кадри Марио Тестино за пореден път доказа, че ако някой фотограф не може да съблече звездите до край, то той може. Любимецът на Холивуд  с лекота отвърна на удара на Мерт и Маркус, които представиха непознатото лице на Майли преди седмица от страниците на списание W и този път махна всички дрехи и задръжки от нея, за да я видим по-гола от всеки друг път.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра