Следва

Lancôme раздава целувки с In Love: Lip Lover

Градски тип Balerina - пролетна грим колекция от Lancôme - French Ballerine

Всички вълнуващи моменти зад кулисите, нежна музика от пиано, тих шум от обувки за танц по паркета на студиото…

Hair преди 10 години

Всички вълнуващи моменти зад кулисите, нежна музика от пиано, тих шум от обувки за танц по паркета на студиото… Балетът е артистичната форма на сезона в пролетната колекция на Lancôme-French Ballerine. Един поклон към уникалната грация на танцьора: толкова дисциплиниран, толкова свободен, толкова изящен. 

Тя създава своя следващ сценичен триумф в студиото, величествена в своето трико и ефирна къса поличка на балерина. Репетирайки наоколо, тя се изгубва само с няколко леки стъпки и се промъква в тайнствената нощ на града. Тялото ѝ е гъвкаво и неуловимо, силуетът - анонимен, но разпознаваем, дори в тълпата…

Една визия с тюл и рози… Създадена като класическа, но в същото време съвременна балерина, която превъплъщава вечната женственост и грация. Lancôme представя своята нова посланичка за пръв път: актрисата Лили Колинс, заснета в царството на свежите пастелни тонове.

Завръщането на два символа

Най-важният аксесоар на всяка балерина - сатенената лентичка - декорира обувките и трикото ѝ. Темата на колекцията, която разкрасява грима и опаковките с едно докосване на фуксия, е идеална за всяка съвременна „балерина“.

Пастелни, сияйни и дори флуорисцентни интерпретации всред наситени цветове и текстури… Ballerina изследва всеки аспект на розовото, за да разкрие красотата на очите и кожата. Една прахообразна арабеска, която съчетава фуксия и тъмно сиво-кафяв цвят, за един тотален градски шик. 

HIGHLIGHTER РУЖ
Порцеланов блясък

Чисто нов руж за розови бузки! Украсен със сатенена панделка в цвят фуксия, неговото капаче с огледало напомня на балетно студио с огледални стени. Вътре, копринено-нежната му пудра е гравирана с розата Lancôme. Универсалният цвят, нежно розов, освежава и озарява всеки тен.

GLOSS IN LOVE
Усмивка “захаросан бадем”

Тайната на перфектните устни, която привлича всички погледи? Изглаждаща, ултра нежна формула на Gloss In Love Volumizer. Богатата, лека текстура прави усмивката магнетична, благодарение на топло-студения контрастен ефект. Патентованият полимерен комплекс работи заедно с олиа и създава увеличаващ обема огледален ефект. Обогатена с хиалуронова киселина, формулата предоставя 6 часа хидратация.

А за по-ярки цветни моменти, Gloss In Love представя и нов цвят. Силно наситено розово в Rose Oscar.



VERNIS IN LOVE
Шик до върха на пръстите!

Lancôme представя ритуал за маникюр In Love с базата Undercoat Color Booster и новите цветове този сезон.

Vernis In Love
Задължителните цветове на този сезон? Ярко розово или нежно тъмносиво-кафяв цвят... А защо не и двата! Могат да се носят като комплект или самостоятелно в зависимост от настроението и желанието!

DOLL EYES HYPNÔSE PALETTE
Очи Ballerina

За красивите очи на танцуващо момиче, които изразяват най-прекрасните ѝ емоции в хармонично съчетание на 5 сатенено розови нюанса от захаросан бадем до опушен ефект. Гримът се адаптира в зависимост от желанията. Коронована със сатенена панделка цвят фуксия, тази палитра-бижу с огледалце на капачето е просто задължителен аксесоар.


DAZZLING OMBRE HYPNÔSE
Обляни в светлина

Някъде между нежната кремообразна текстура и копринено нежната пудра са създадени тези сенки в един съвсем нов цвят: ултра-блестящо злато. Тайната на тази уникална текстура се крие в полимери, които я омекотяват допълнително. Създава кадифен финиш върху кожата с нежно блещукащи перлени пигменти. От едва доловим до наситен, цветът може да бъде адаптиран за всеки повод. Формулата е водоустойчива и в същото време комфортна. Ефектът остава непроменен от сутрин до вечер.

KHÔL HYPNÔSE WATERPROOF
Прецизната линия

Lancôme представя един нов цвят на легендарните си моливи за очи: изискан тъмносиво кафяв цвят, идеален да подсили изражението на очите, благодарение на кремообразната си текстура и богатството си на пигменти. Наситеният цвят не избледнява през целия ден. Благодарение на вградената острилка, той очертава винаги изключително прецизно очите.

ЛИЛИ КОЛИНС ВЪВ FRENCH BALLERINE

Със своята свободна, уверена, сияеща и нежна красота, актрисата Лили Колинс – която наистина изключително  напомня на иконата Одри Хепбърн – внася своята младежка свежест в пролетната грим колекция на Lancôme 2014 French Ballerine. Това е началото на дълго партньорство с една от най-енигматичните френски модни къщи.

Изгряваща холивудска звезда, Лили Колинс разделя времето си между Англия, където е родена, и САЩ, където сега живее. Европейка и американка, тя израства в свят, който стимулира любопитството на ума, артистизма в професията и жаждата за нови открития. Тя заяви себе си пред журналистите с дебюта си в Невидима зона със Сандра Бълок и след това в Огледаце Огледалце с Джулия Робъртс през 2009, друго лице на Lancôme. Скоро тя се бъде видяна през 2014 в Love, Rosie, една романтична комедия, адаптирана от новелата Където свършват дъгите на ирландската авторка Сесилия Ахерн.

Знаете ли, че Джейн Хел, бабата на Лили, е била известна балерина през 40-те. Била снимана в множество мюзикали. Колинс има сантимент към света на танците, което я прави съвършеното лице за градската балерина на Lancôme.

More from View Sofia

More Hair