Следва

Петте любими парчета на Дороти Такева

Голата Даутцен Крус призна, че е бременна

Ангелът на Victoria’s Secret показва леко наедрялото си коремче на голите снимки и пише: "Щастлива съм да ви обявя, че очакваме бебе"...

People of art преди 10 години

Даутцен Крус обяви чрез прекрасен черно бял кадър в Instagram, че очаква второто си дете.

Ангелът на Victoria’s Secret показва леко наедрялото си коремче на голите снимки и написа: "Щастлива съм да ви обявя, че очакваме бебе".

29-годишният модел и половинката й - DJ-ят Сънери Джеймс, вече са горди родители на 3-годишното момченце Филон. Наскоро манекенката беше споделила, че никога не е влязла в същия размер дрехи след раждането. "На 29 съм и имам дете, ако решат да ми откажат моден ангажимент, защото съм твърде "дебела", не бих съжалявала изобщо. Аз съм здрава и в супер форма, щастлива съм от начина, по който се чувствам и изглеждам."



Пред New York Post тя заяви още: "Понякога професията ми ме кара да се чувствам виновна, затова че карам някои момичета да се чувстват несигурни в себе си и външния си вид. Но винаги съм казвала, че нещата не са такива, каквито изглеждат! Знаете ли, че понякога снимките, за които съм позирала са толкова променени, че дори и аз самата не мога да се позная на тях?!" 



Даутцен Крус и DJ Сънери Джеймс са заедно от 2009 година. Двойката сключва брак в родната им Холандия през ноември 2010 година, а на 21 януари 2011 година посрещат и първородния си син Филон.


 


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра