Следва

Рита Ора - цвят и смелост за Rimmel London

Как да бъдем Miss Manga - Чисто новата спирала на L’Oreal

Обичаме новите спирали. Обичаме чувството на приятна изненада при разопаковането, на...

Hair преди 10 години

Обичаме новите спирали. Обичаме чувството на приятна изненада при разопаковането, на пълнота в красивия флакон, на различност от предната в несесера...

Вярно, някои ще каже, че спиралата си е спирала, какво различно може да има. О, не. Не е така и всеки, опитал и направил своя някоя любима марка, знае, че от едната до другата през третата има грамадна разлика.

От вчера, по повод горното, имаме приятно попълнение в несесерите си, и сме щастливи с чисто новите си спирали. Марката е отдавна любимата L’Oreal, Париж, а разновидността носи жизнеутвърдителното име Miss Manga.



Защо новата принцеса на миглите ни се казва така? Защото с нея се отива на пътешествие, далечно и екзотично, за което дълго мечтаем... Право в Страната на изгряващото слънце, манга комиксите и куклите Kawaii.

Освен в класическо черно, можем да открием тази вълшебница в още три съблазнителни нюанса - индигово синьо, тюркоазено и тропическо лилаво, а специалната четка, която буквално се върти на 360 градуса, осигурява гъвкавост и мега обем дори и на най-трудните за нанасяне места. Идеална за ефекта на дълги по кукленски мигли и големи, невинни очи.


Кирил Чалъков

В представянето на продукта снощи, след дебюта на Miss Manga, на сцената се качи гримьорът Кирил Чалъков, за да демонстрира как да постигнем съвършения макиаж на манга кукла. За модел послужи кукленската Поли Генова, която, вече гримирана, изпълни новото си парче.



Интериорът на събитието бе решен в характерни за азиатската култура детайли, а розово-лилавите светлини и ягодови напитки ни накараха да вярваме, че да си момиче е просто вълшебно. Още по-добре с кукленски мигли, толкова лесно постижими сега.

























More Hair