Следва

Анджелина Джоли мина на антични зърнени култури

Седмичен ХОРОСКОП - 10 - 16 февруари

Радикални промени в биосферата през следващата седмица не се очакват..

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 10.02-16.02.2014 г.

Радикални промени в биосферата през следващата седмица не се очакват. Равният фон ще се поддържа отчасти от благоприятните аспекти на Хирон към Юпитер и Плутон, отчасти от липсата на продължителни комбинации от други планети до края на седмицата.

Като забележимо астро-събитие, трябва да се отбележи, напрегнатият аспект на Слънцето със Сатурн във вторник, който ще има ограничаващо, враждебно влияние върху партньорските отношения на различни нива, от страна на различни форми на официален или държавен контрол, битови ограничения и показна, но безсмислена принципиалност. За щастие, прогнозата показва, че този аспект няма да получи подкрепа от други планети и неговото действие няма да продължи повече от един ден.

В четвъртък, ретроградният Меркурий ще се върне обратно в знака на Водолея, изпращайки ни ментално към незавършени или проблемни ситуации с финанси, в бизнеса или в личното творчество. Имайки предвид, че през следващата седмица, на Меркурий отново му предстои напрегнат аспект със Сатурн, някои хора може да усетят нарастващо подсъзнателно безпокойство и "умствени задръжки". Начинът да се отървем от несигурността и страховете е само един: да проверим последователно всички свои решения и действия през последните няколко седмици.

Тук е необходимо да се добави още нещо. В зодиака сега присъстват няколко "неточни", но имащи скрито влияние, конфликтни комбинации на агресивни планети, намиращи се в кардинални знаци - Овен (Уран), Рак (Юпитер), Везни (Марс) и Козирог (Плутон). Наличие на голям квадрат - много силна фигура, символизираща общо напрежение. Докато не сработят точните аспекти (кулминацията се случва през април-май), появата на сложни събития е малко вероятна, но повишеното внимание не би ни навредило.
Четвъртък и петък ще бъдат спокойни и позитивни дни и ако не е пълнолунието в събота сутрин, биосферата би останала в положителната зона до края на уикенда. От втората половина на деня в събота и в неделя - благоприятен аспект е тригонът на Марс със съвпада на Слънце-Меркурий. Няма съмнение, че тази комбинация има пряка връзка със спортните събития по време на Олимпийските игри. Надяваме се, че ни очакват вълнуващи зрелища, които ще донесат много удоволствие на спортните фенове.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Поглед назад!

Работата по стари грешки, през тази седмица, ще отнеме много време на Овните. Благодарение на твоята разсеяност, останала ненаказана от дълго време, сега, вместо да се движиш напред към набелязаните хоризонти, ще се наложи да погледнеш назад, за да промениш или поправиш нещо.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Правилна психологическа настройка!

Тайната на успеха при Tелците, през тази седмица, е в правилната настройка. Бъдейки по-общителен и доброжелателен - ще постигаш желаното. В делничните дни, те очакват малки промени или нововъведения в работата, които дори да не ти харесат веднага, в бъдеще ще дадат своите резултати.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Изложен на показ!

През тази седмица ще бъдеш почти винаги "на показ". Затова е добре да се откажеш от коварните си планове и да престанеш да плетеш интриги зад гърба на другите - сега това може да се обърне срещу теб. Използвай тази възможност, за да се покажеш в най-добрата си светлина пред втората си половинка или да впечатлиш своите началници.

РАК 22.06 – 23.07


Творчество без граници!

През тази седмица Раците трябва да дадат предимство на творческата работа. В делничните дни отдели време за образованието си: всяко обучение през този период ще ти се отдава много по-лесно, а материалът ще се усвоява по-добре. През уикенда направи подарък на любимия човек със собствените си ръце.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Пречки по пътя!

По пътя си може да срещнеш малки пречки и препятствия. В никакъв случай не се обезкуражавай и не се поддавай на провокации. Ако проявиш слабост и се поддадеш на емоциите или изпуснеш момента, ще ти бъде още по-трудно да продължиш нататък.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Боен дух!

През тази седмица бойният дух на Девите ще бъде толкова висок, че те не само ще са готови да се борят докрай, но ще бранят със зъби и нокти интересите си. Е, започвай твоето настъпление на любовния фронт, където отдавна имаш липса на достатъчно нови емоции и усещания!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Мъдрост, търпение и философски подход!

За да постигнат желания резултат в новите си начинания, Везните трябва да проявят търпение и да се настроят философски. Сега в никакъв случай не трябва да прибързваш събитията, да проявяваш нетърпение или да оказваш натиск върху околните.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Преоткрий любовта!

През тази седмица Скорпионите трябва да забравят за малко гордостта си и да не изясняват кой крив, кой прав и най-накрая да се помирят с любимия си човек. Освен това имат прекрасен повод, денят на влюбените - Свети Валентин!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Отчаяние или вяра!

В края на седмицата Стрелците може да срещнат пречки при реализирането на нещо много важно, на което са възлагали големи надежди. Независимо от факта, че близката победата ти се изплъзва между пръстите като ситен пясък, не се отчайвай, защото скоро пред теб ще се отворят нови хоризонти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

По-малко приказки, повече дела!

През тази седмица посвети на любимия си човек колкото е възможно повече време. Девизът ти, нека бъде: "По-малко думи - повече действие". Не се доверявай на романтиката и изненадите, по-добре обърни внимание на нещо по-сериозно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Имай мярка във всичко!

Понякога, за да може всичко да върви по план, трябва да хитруваш. Сега ситуацията е подобна, важното е да спреш навреме. Особено успешна тази седмица ще бъде за онези Водолеи, които имат семейство или любим човек. Сега ще бъдеш в състояние да преодоляваш различията и да обсъждаш плановете си за бъдещето.

РИБИ 20.02 – 20.03

Понасяй с достойнство онова което не можеш да промениш!

През тази седмица Рибите ги чака леко разочарование от най-близките. Най- разочароващото е, че ще трябва постоянно да обясняваш на пръв поглед очевидни неща. Опитай се да се стегнеш и да не даваш простор на емоциите си.

More from View Sofia

More Astro