Следва

Позиция на bTV по повод декларацията на Росен Петров, прочетена в ефира на телевизията

Обичта на известните: Чарлийз Терон и Шон Пен в семейната ферма

Миналият ден те отново се появиха, за радост на феновете си и на нас, които им се радваме от...

People of art преди 10 години

Миналият ден те отново се появиха, за радост на феновете си и на нас, които им се радваме от все сърце. Една от най-приятните и секси светски дойки напоследък - холивудските звезди Шон Пен и Чарлийз Терон се появиха онзи ден отново в компанията на сина на актрисата, прекарвайки един ден в семейната ферма Underwood, разположена в град Мурпарк, щата Калифорния.

Докато мъникът Джексън се наслаждава на всички прелести на детството заедно с другите деца, дошли във въпросния ден в да се забавляват заедно с родителите си на популярното място, двамата красавци стоят настрани в сянката, периодично докосвайки и целувайки се.

Може би в скоро време Джексън ще може да нарича Пен татко - по данни на западната преса, неотдавна двойката заживя съвместно, и вече обсъжда планове за сватба.
 

Освен това се чу, че актьорът иска да осинови детето, когато с майка му станата мъж и жена.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра