Следва

Дакота Джонсън на корицата на мартенския брой на Elle

NYFW: Дефилетата - Victoria Beckham, есен-зима 2014/15

Всъщност, пет сезона след старта на модната й линия, установихме, че харесваме...

All fashion преди 10 години

Всъщност, пет сезона след старта на модната й линия, установихме, че харесваме лаконичния стил на Виктория.

Да си строг и да не се усмихваш почти никога, не значи, че в теб не бушуват емоции и че в пластовете на видимото не е заложена дълбочина.

Всъщност, не стига добрата мода, която прави, но при госпожа Бекъм се наблюдава определена еволюция. А това е най-хубавото във всяко занятие.

А новата колекция на дизайнера го доказва по чудесен начин.

Да си припомним - кариерата на Виктория Бекъм започна с мечтата за идеалната тясна рокля, с която всяко обикновено момиче с обикновена фигура да може да се превърне в статуетка. През всичкото време, откакто се занимава със собствената си марка, а именно - пет сезона, дизайнерът се бе съсредоточил именно върху създаването на дрехи, придаващи на тялото форма.

А ето че сега, в този крайъгълен, оказва се, сезон, Вики Бекъм пристъпва това правило и показва колекция, в която момичетата не просто изглеждат като изляти, а и носят дрехи, с които се чувстват удобно и приятно свободно. Именно свободата беше темата, която някак оставаше неразработена от Виктория, а ето че днес откриваме приятна, лесна за носене, различна от преди и плътно напоена с чувство за елегантна освободеност и луксозна макар, но ненатрапчива радост от живота.



По принцип мацката, облечена във Victoria Beckham, просто е едно към едно със самата основателка на марката: вечните високи токове, тесни рокли, слънцезащитни очила, закриващи половината лице, и в никакъв случай усмивка. Изобщо бизнес-лейди, освен по статут и по последния конец във външния облик.

И въпреки че всеки, общувал с Виктория лично, уверено ни убеждава, че тя подхожда супер професионално и сериозно към работата си, като при това е добродушен човек, суровото, лишено от емоции лице винаги надвива разказите на очевидците.

Само че в крайна сметка изглежда, че леда започна да се пропуква. На подиума поне. Отново виждаме базови цветове - черно, бяло, червено, но към графичните линии се добавят мекота и плавност, платовете на притискат тялото, а внимателно и леко го обгръщат, в елегантна и много женствена линия.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.