Следва

Стефани Сиймор и синове на страниците на Harper’s Bazaar

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Съвсем стандартна корица...

All fashion преди 10 години

Кристен Стюaрт за Marie Claire

Съвсем стандартна корица за женско модно издание е тази на Marie Claire, мартенският брой, с лицето Кристин Стюарт на нея. Точно лицето на старлетката обаче притеснява най-много в иначе съвсем обичайната снимка, заради очевидната скука, изписана на него.

Явно на някого не му е било много забавно, докато снимките са протичали в атмосфера, гъмжаща от експерти по стила, което дава още по-ясно отражение в следващия кадър с актрисата, учебникарски пример за нелепост. Виж го тук>> Кофти стайлинг, кофти поза, кофти снимка, как ли някой разбиращ не е забелязал по-рано това!?

Този неприятен дълъг маникюр





Определено не харесваме прекалено дългия маникюр, пък бил той и с деликатен цвят лак, оформен в овал, напомнящ нокти на граблива птица, какъвто Лана дел Рей напоследък предпочита.

Певицата попада под папарашка засада, докато пазарува в супермаркет с гаджето си Бари Джеймс О'Нил миналата седмица, и въпреки големия годежен пръстен с едър изумруд на него, ръцете на талантливата изпълнителката изглеждат доста непривлекателно с неудобно дългите нокти.

Напоследък този маникюр стана много популярен сред знаменитостите. РианаКейти Пери и Гуен Стефани, а после и Майли Сайръс, се постараха много да го наложат като тренд, но за щастие дългият нокът така и не получи масовост. Обяснението - ами просто не е красив! 

Още снимки тук>>

Дакота Джонсън за Elle САЩ




Дакота Джонсън е на корицата на мартенския брой на американското издание на Elle и, обобщено казано, не изглежда готино.

Категорично сбъркана е позата на 24-годишната звезда от "50 нюанса сиво" , защото да е йога, не е йога, да е гимнастика, не е гимнастика. Нещо друго ще да е, изискващо гъвкавост, но и спокойно постижимо с чорапи, сандали и къса рокля. Дали защото в интервю в броя Дакота споделя следното: "Мога да правя абсолютно всичко. Моята тайна е отсъствието на срам", или по други някакви причини, но тази изкривена корица е факт. 

Родителите на Дакота са известните актьори Дон Джонсън и Мелани Грифит, и тя изглежда наистина е добра в актьорството, при това може да се допусне, че ще става дори по-добра. Дали подобна евентуална еволюция може да се очаква и по отношение позирането за модни списания може само да се гадае, но очевидно е, че не само Джонсън има вина за недоразумението.

Все пак цял екип стилисти и редактори са ангажирани с труд като този, и независимо, че главната редакторка на изданието Роби Майърс коментира сътрудничеството с актрисата: "Ние обожаваме да пишем за жени, които не се боят да рискуват, а Дакота е истински открита и честна и съчетава в себе си увереност, човечност и чувство за хумор", все пак ние намираме, че рискът да се появиш така нелепо най-отпред на иначе силно издание е неоправдан и представлява колективна вина.

Иначе снимките вътре не са лоши.

Вижте ги тук>>

Мишел Харпър разголи себе си



Лудата симпатична експериментаторка Мишел Харпър, моден консултант по професия, но истинска богиня на уличния стил по призвание, винаги успява да ни изуми в най-добрия възможен смисъл, да ни отлепи от земята, да ни шокира дори. Последната й забележителна поява пък стана сензация за стрийт фотографите, когато Харпър показа чисто прозрачна горна част на фантастична рокля, събличайки великолепен тренч, по време на текущата Седмица на модата в Ню Йорк. Без да искаме да коментираме женските й дадености, в първия момент наистина сбъркахме голото й тяло изпод дрехата с принт на мъжки, стегнат торс, и дълго след това се надявахме да е наистина така, а това не ни хареса.

Лудостта по Барби гардероба



Поредната Барби серия с фешън колекция ще се появи специално в магазин Selfridges за Седмицата на модата в Лондон, която ще стартира на 14 февруари, веднага след Ню Йорк. Изработена е от британската текстилна дизайнерка Сейди Уилямс и представлява линия рокли с А-силует от тежки материи с метални нишки и особени арт принтове. По принцип нямаме нищо против самите кукли, които и ние обичахме да обличаме в 3-ти клас, признаваме и вложения труд в направата на миниатюрните рокли, просто ни се струва излишно една пластмасово изделие, пък била то и Барби принцеса, да е обгрижвано с толкова много модно внимание. 
 

More from View Sofia

More All fashion