Следва

NYFW: Дефилетата - Carolina Herrera, есен-зима 2014/15

Дневниците на редакцията - Дита фон Тийз се съблече по бельо, брекети с марката CARA, прашки на дефилето на Prabal Gurung...

Някак си нормално беше Дита фон Тийз да направи най-накрая собствена дизайнерска колекция бельо. И ето, че...

All fashion преди 10 години

Червено-черно и корсети в колекцията бельо на Дита фон Тийз

Някак си нормално беше Дита фон Тийз да направи най-накрая собствена дизайнерска колекция бельо. И ето, че събитието се случи, в рамките на добре премислена колаборации с легендарния нюйоркски универсален магазин Bloomingdale's. Колекцията включва съблазнителни ала Дита бюстиета, сутиени, бикини, жартиери, колани и прочие дамски, и мъжки естествено, радости, и ще бъде в продажба от 15 март.

Напомняме, че Дита съвсем скоро, в рамките на седмицата на висшата мода в Париж, взе зрелищно участие в ревюто на Жан Пол Готие и посещава практически всички, до последното, шоута на световните Седмици на модата. Т.е. Дита е атрактивна модна персона, чиито съблазнителни комплекти предвидимо ще се радват на голям търговски успех, като за подготовка преди голямото пазаруване е добре да се знае, че цените но колекцията ще варират от 25 долара за отделните артикули бельо до 400 за халатите.





Снимките, които прилагаме, са от кампанията на сътрудничеството, в която Дита играе себе си.

Брекети, модел Кара Делевин









Да си сложиш златни брекети се оказа особен вид нагласа към модни експерименти, която не отшумя с първите си прояви, както може би очаквахме. Помним Мадона от миналата година, която гордо и с удоволствие демонстрираше позлатените си зъби, последваха Риана и Кати Пери, а ето че този февруари дойде ред и на очарователната британка Кара Делевин. Само преди дни моделът, отправяйки са на обяд с приятелката си Мишел Родригес, попадна под обстрела на папараците и им оказа нужното внимание с широка златна усмивка.

Във въпросния ден Кара носи освен злато на брекетите, още червени тесни джинси, обемно кожено манто, шапка и кецове. Все таки обаче, вниманието на публиката определено приковава новият й аксесоар: златните "грилзи". Както се оказва при това, брекетите на Делевин са единствени по рода си: по поръчка на звездата те са специално изработени от дизайнера на украшения Доли Коен. Модният аксесоар носи името на модела - CARA.
 
Гол задник се появи изневиделица на ревюто на Prabal Gurung



Подиумът на ревюто есен-зима 2014 на Prabal Gurung в събота се превърна в сцена на неочаквани събития, след като видимо неканен гост успя да се качи на котешката пътека.

Докато моделите дефилираха, облечени в червени пуловери, луксозни кожи с косъм и овърсайз палта, на подиума се появи мъж, облечен в интересна комбинация от корона, прашки с леопардов принт и червени чорапи.

Въпреки внезапната поява на колоритния „модел”, шоуто на модната къща бе истински хит; дори модните редактори Лаура Браун, Елизабет Холмс и Дерек Бласберг туитнаха: „Поздравления, @prabalgurung! Дори и G-string-ът не бе в състояние да отклони вниманието от невероятната ви колекция."
 
Вижте колекцията тук>>

Цялото семейство Бекъм наблюдават шоуто на мама Виктория


Въоръжени с таблети, мобилни телефони и желязно търпение, семейство Бекъм бе строено в една редица да наблюдава поредния успех на мама Виктория под особеното внимание на целия моден свят върху фамилията.

Тази симпатична картинка от първия ред на дефилето на Victoria Beckham, есен-зима 2014/15, показва за пореден път безрезервната подкрепа на момчетата й, довела до щастливия развой - една силна модна кариера.

Видимо от снимката е, че семейството се забавлява, докато Дейвид, в комапнията на Круз, Ромео и Бруклин, заедно с малката Харпър, снимат селфи кадри за феновете. Очарователни са, нали!
 
Лена Дънам издаде книга



"Официално е! Идва на 10/7/14" е заглавието на Инстаграм снимка от Лена Дънам, държаща в ръка дебютната си книга Not That Kind of Girl/Не точно такова момиче.

Правата за книгата, която от Холивуд рипортър наричат „откровено и забавно четиво, включващо съвети за почти всичко, от секс, през хранене, до пътуването до работното място”, са продадени още през октомври, 2012-та, на издателство Random House за приятната сума от 3.7 милиона долара. А тогава „Момичета”, сериалът, с който Лена Дънам се превърна в новата Кари Брадшоу, но много по-реалистичната й версия, бе едва в първия си сезон.

Героинята на Лена в Girls, Хана Хорват, далеч няма гардероба на предшественичката си Брадшоу, защото в новата продукция на HBO компанията момичета е едва в средата на 20-те си години, и води много по-различен лайфстайл от този, демонстриран в „Сексът и Градът”.

Също като Кари обаче Хана има писателски заложби, проблемни връзки и живее в Ню Йорк. 

В книгата на Дънам, която е едновременно и сценарист, и продуцент, и режисьор на „Момичета”, се очакват глави като Тялото, Червено червило със загар, Как да се облечем за бизнес среща и Други трудни модни уроци за носещите размер 10 /46 по родните стандарти - бел ред/ по време на Met Ball, базирани на житейския опит на едно младо модерно момиче, не така идеално, както всички искаме да бъдем.

Странният случай с Шая Лебьоф


 
Странно изобретение аксесоар на актьора Шая Лебьоф, се появи върху главата му по време на премиерата на „Нимфоманка”, новия филм на Ларс Фон Триер, показан на Берлинския филмов фестивал миналата седмица.

Хартиената торбичка с два прореза за очите над великолепен костюм смути публиката с надписа „Вече не съм известен”. Необяснимият избор на Лебьоф, който е известен с участията си в култови Холивудски продукции като всички части на „Трансформърс” и „Уолстрийт. Парите никога не спят", където си партнира с Майкъл Дъглас, е резултат от предшестваща червения килим пресконференция, на която журналист пита подробности за секс сцените между Шая и Шарлот Генсбург във филма. „Нимфоманка” на Ларс фон Триер е история за еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата й годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня – Джо, в ролята Генсбург. 

Джордж Клуни ще спасява Арктика



Но не сам! 

Дизайнерът Вививън Уестууд, известна още и като активистка и защитник на околната среда, заработи съвместно с Greenpeace за кампания, призоваващата обществото да обърне внимание на проблемите в Арктика.

Виж още тук>>
  бекъм

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.