Следва

Сиара за канадското Pulp Magazine

NYFW: Дефилетата - Carolina Herrera, есен-зима 2014/15

Каролина Ерера представи една чудесна, женствена, зряла и елегантна колекция, точно както можем да...

All fashion преди 10 години

Каролина Ерера представи една чудесна, женствена, зряла и елегантна колекция, точно както можем да очакваме от голямата дама на американската мода.

Първите ансамбли бяха издържани в черно и тъмносиньо: затворени рокли и манта, ръкавици, костюми с панталон, разчупени от геометрични принтове от винени и сиви триъгълници. Принтовете на роклите внушават обем и се преливат в яки от триъгълници - отлична алтернатива на яките от кожа с косъм и пера, популярни тази зима.

Не отсъстваха и блоковете от контрастни цветове, които за новия сезон в Ню Йорк се явяват във всяка втора колекция. Постепенно към финала дрехите са наливаха с цвят - отначало ярки цветове на бял фон, а накрая и тържествените рокли в кърваво червено.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.