Следва

Теория на кореспонденцията - Мила Йовович и дъщеря й Евър

ТОП 5 на най-красивите половинки на звездите от руския олимпийски отбор в Сочи

Олимпиадата в Сочи тече с пълна сила вече пети ден и новини се сипят като сняг. Комплекти медали се...

Други преди 10 години

Олимпиадата в Сочи тече с пълна сила вече пети ден и новини се сипят като сняг. Комплекти медали се раздават с невероятна бързина, най-малкото защото повечето зимни спортове боряват именно с време, в т.ч минути, секунди, милимунди и по-рядко цели часове.

Разбира се, в семейството на зимните спортове е и една от дисциплините, при които времето е второстепенна величина. По-съществени в този изящен спорт са майсторството и естетиката.

И като казахме естетика, колегите от Русия направиха днес една прелюбопитна естетична класация. В нея са включени петте най-красиви половинки на изявени спортни звезди на Русия. Става дума за петима от най-надарените спортисти в националния отбор на Федерацията в областта на зимните спортове. Гаджетата и съпругите на тези мъже са, по думите на колегите, героини, мръзнещи по трибуните по време на тренировките, научени да готвят диетични пържоли и търпеливо да понасят мъжките емоции и нервни сривове.

Тези красавици знаят истинската цена на олимпийското злото (интересно е, че част от тях също са спортистки), макар че е трудно да ги ожалиш, съдейки по цветущия им вид.

Ето го и ТОП 5:

Мария Кириленко. Няма как да не забележиш тази характерна рускиня на трибуните, докато звездата на сборная на Русия по хокей Александър Овечкин играе на леда. Двамата са абсолютно неразделни. Освен това, именно на русата тенисистка се удаде да направи най-точното подаване към Саша - съвсем скоро на хоризонта се задава сватба.

Мария Кириленко

Яна Рудковская. Жената на фигуриста Евгений Плюшченко така преживява изявите на мъжа си на Олимпиадата, че буквално не си намира място. Преди половин година само продуцентката Яна планира да устрои в Сочи незабравимо лежерно прекарване на двойката по време на игрите в качеството им на гости, а ето че предвид връщането на възлюбения на леда, при това невероятно успешно, вече с една олимпийска титла в отборното класиране, на нея й остава само вълнението и стискането на палци за фигурист номер едно на страната.


Яна Рудковская и Евгений Плюшченко

Дария Клишина. Ако тази изваяна скачачка на дълъг скок се появи така на трибуните по време на хокеен мач, тайното ще стане явно: тя и гуруто на шайбата Евгений Малкин са двойка. Двойката вече няколко пъти е забелязвана да вечеря навън, в скъпи и закътани ресторанти.


Дария Клишина

Никол Андразайтис. В синеоката екс-солистка на група «Мираж» е влюбен нападателят на руския национален отбор по хокей Иля Ковалчук. Влюбването всъщност става по телевизията. Сменяйки каналите в хотелската си стая в Атланта,звездата на ледения спорт се натъква на клип с Никол — и е дотам. При връщането си уговаря свой приятел от шоу-бизнеса да го запознае с красавицата. Подробности от пищната сватба на певицата и хокеиста в Новодевическия манастир в Москва се носят от уста на уста до днес.


Иля Ковалчук и Никол Андразайтис

Дария Дмитриева. Хокеистът Александър Радулов обича певиците - срещал се е и с Анна Седакова, и с Нуша, популярни присъствия на руската поп-сцена. Но най-важната шайба във вратата му забива не артистка, а художествена гимнастичка. Кариерата на Даша приключва заради травма, но пред нея, изглежда, се откриват нови забележителни перспективи. По слухове, тя вече се е пренесла в московското жилище на Саша.


Дария Дмитриева

More from View Sofia

More Други