Следва

Шърли Темпъл - известна като детето чудо на Холивуд - е починала на 85-годишна възраст

Теория на кореспонденцията - Мила Йовович и дъщеря й Евър

Мила Йовович, дъщеря й Евър /6г./ и съпругът й от 2009 насам - Пол Андерсън, 48, бяха приветствани от папараците на излизане от ресторант в лондонския Мейфеър в понеделник вечерта.

Лица преди 10 години

Мила Йовович, дъщеря й Евър /6г./ и съпругът й от 2009 насам - Пол Андерсън, 48, бяха приветствани от папараците на излизане от ресторант в лондонския Мейфеър в понеделник вечерта.

Малката Евър е очевидно супер приятелски настроена към камерите, чувства се уютно пред тях и дори позира със самочувствие; умение, усвоено вероятно вътреутробно, като се вземат предвид артистичните характеристики на родителите - майка - модел и актриса и татко - режисьор.

Мила, 38, определено обира точките във великолепното си сиво палто, комбинирано с кафеникав шал и кожа с косъм, плътен чорап и сребърни обувки, и съвършено на тези снимки лице и грим.

Изключително приятният аутфит се допълва от диамантен клъч и елегантни обици от бял метал. Прическата също е точната за този толкова естетски издържан външен вид.



Малката Евър, чието пълно име е Евър Габо Андерсън, също е прихванала от елегантността на майка си, и при нея виждаме чудесна цветова гама и усет към аксесоара. Рокля на цветя под елегантно палто с кожени гарнитури и съответстващи им по цвят ботуши, плюс симпатична шапка. В допълнение - уверена беззъба усмивка, както подобава на една добре възпитана госпожица в предучилищна възраст.

Татко Пол е чудесен антураж на двете си изискани дами.



Малко по-късно снощи, Мила постна в Туитър: 'Вечеряхме тази вечер в най-прекрасния ресторант, наречен "Scott's" с моя скъп приятел @_ivannikolaev_' /на снимката долу вдясно/.



Мила е в Лондон в момента, за да снима сцени от предстоящия да излезе филм Survivor, заедно с Пиърс Броснън, Ема Томпсън и Анджела Басет.

Трилърът на Джеймс Мактийг се разказва за представител на Държавния департамент на САЩ, изпратен в посолството на Америка в Лондон и призван да спре терористи да влязат в Щатите.

Всичко за интригуващото заглавие тук.

More from View Sofia

More Лица