Следва

Зимен фестивал по британски, или как да спечелиш два билета за Horizon Festival - условието на играта

Ден след ден, Алайв

Ден след ден, Алайв

Health преди 10 години

Алайв на Нейчърс Уей става все по-популярен сред последователите на здравословните навици. Пробивът му на пренаситения пазар на хранителни добавки не е случаен. Алайв е иновативен и базиран на последните открития за по-добрата усвояемост на натурални и ниско преработени хранителни съставки. И ако четенето на продуктови етикети често извиква отчаяние, при Алайв е точно обратното, колкото повече четете, толкова по-добре звучи.

Оптимални количества витамин C за по-добър имунитет и доказана защита в дългосрочен план от всякакви рискове за здравето. Мега B-комплекс означава, че витамините поддържащи силата и издръжливостта са съобразени със забързаното и изпълнено с предизвикателства ежедневие. За витамин Е, на който кожата дължи своята еластичност Алайв гарантира съвсем естествен произход, а аминокиселините и минералите се характеризират със скоростна абсорбация от всички нуждаещи се тъкани. Подобренията в качеството на традиционните съставки се допълват от последните новости в науката за личната грижа. Натуралния растителен фенол ресвератрол намалява влиянието на вредните навици от сърцето, докато коензим Q10 и екстрактът от глог го пазят от ефекта на стреса. Всяка една таблетка Алайв е допълнението за мечтаната диета, включваща полезното действие на 12 зелени храни, 23 различни плодове и зеленчуци, коктейл от екзотични гъби и още съставки, с доказано ползотворно влияние.



В унисон със скоростта на нашето съвремие, Алайв е с ускорено действие – таблетките се усвояват от организма 5 пъти по-бързо в сравнителни тестове с други марки. Или за не повече от 20 минути.

Alive съживява тялото, а с него и доброто настроение, което естествените съставки носят от спокойния изгрев на Изтока до знойния залез на латинска Америка. Носят енергията на живота, за един по-озарен ден. Ден след ден, Алайв.

 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.