Следва

Полицията преследва Христо Мутафчиев заради танци

Леонардо Ди Каприо на страниците на списание Variety

Казват за него, че е един от главните нъзмейкъри на нашето време. Т.е. производители на...

People of art преди 10 години

Казват за него, че е един от главните нъзмейкъри на нашето време. Т.е. производители на новини. Вярно е, както е вярно и това, че производството на новини в неговия случай тръгва и основно се придържа към гигантския му талант и неговите десетки проявления. Зрял, безумно привлекателен, опитен и ненатрапчиво ужасно богат, Леонардо Ди Каприо е тотален медиен хит, както и трябва да бъде предвид невъобразимите му характеристики.

Признавайки го, колегите от списание Variety го слагат на корицата на свежия си брой, правят му жестока фотосесия и го поразпитват за това онова, едно двайсетина дни преди датата, в която всички очакваме най-накрая русият красавец да вземе заветния Оскар.

В хода на разговора с кореспондента Ди Каприо си спомня истории от детството, разказва за кариерата, приятелите и последния си проект - драмата на Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт", основан на истинска история.

За първите прослушвания:

Децата се опитваха да се изплашат едно друго, гледаха на връстниците отгоре. Но даже сред това обкръжение срещнах хора, които станаха най-добрите ми приятели.

За кариерата:

Когато започнах да снимам, не мислех за актьорството като за кариера. За мен Холивуд винаги е бил вълшебен свят. Тогава си мислех за това как да събера достатъчно пари, за да отида в колеж.

За работата във "Вълкът от Уолстрийт":

Знаехме, че се каним да правим филм за невероятно неприятни хора. Но Марти (Мартин Скорсезе) каза: "Направил съм много филми и смятам, че ако сте верни на усещанията си и не се опитвате да дадете на хората лъжливо чувство за мотивация, то зрителите ще ви последват във вашия път".





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра