Следва

Editors' Choice - Моите козметични тайни за 14 февруари

NYFW: Beauty Report: Платинено русо

Светло, по-светло, най-светло... русо! От платинени вълни е залята седмицата на модата в Ню Йорк...

Hair преди 10 години

Светло, по-светло, най-светло... русо! От платинени вълни е залята седмицата на модата в Ню Йорк и не ни остава друго, освен да се гмурнем смело в бюти тренда на следващата есен и да проверим как най-успешно да го приобщим. 

Дотук ясно се открояват два секси маниера, по които коафьорите са подредили косите на дефилиращите русокоски. На силно асиметричен път са заложили от Vera Wang, Opening Ceremony и Diesel Black&Gold. При тях платината пада свободно и супер естествено. Коренно различен ефект са постигнали от Donna Karan и Alexander Wang само с едно силно приглаждане и прибиране на косата за дръзка и по-момчешка визия.


Vera Wang


Opening Ceremony                                                                         Diesel Black&Gold


Donna Karan,  Alexander Wang

На вечната класика, път по средата, са се спряли от Prabal Gurung, Victoria Beckham и Tory Burch. Цветът е почти бял в краищата, а корените са оставени по-тъмни, което обикновено се асоциира с неподдържан косъм, но в случая е доста шик. И тук косата е пригадена, но игриво подпъхната и оставена свободно да намери най-удобното местенце около врата.


Prabal Gurung


Tory Burch


Victoria Beckham

Къса, пикси визия се явява при Oscar de la Renta, леко разрошена и по момичешки закачлива. А от DKNY свободно разресват платината назад и постигат леко бунтарско намигване.

Запалени от тренда на скандинавското русо трябва да знаем, че светлите коси имат най-голяма нужда от честа хидратация, за да запазят искрящия си цвят жизнен и красив.


Oscar de la Renta, DKNY

More from View Sofia

More Hair