Следва

Street Love по улиците на София

Стил урок на седмицата: черно, както го изисква любовта

Любовта не е червена на всяка цена. Страстта - може би, да. Но любовта може да...

All fashion преди 10 години

Любовта не е червена на всяка цена. Страстта - може би, да. Но любовта може да приема всякакви цветове и оттенъци, в зависимост от това как желаем да я видим, интерпретираме и усетим.

И независимо, че наближава Влюбения празник, и независимо, че наоколо призивите са за розово, повече розово и червено, повече червено, ние се влюбихме в начина, по който изящно, секси и великолепно празнично може да се интерпретира негово величество Черното.

Урокът днес изнася Джулия Рестуан-Ройтфелд, от глава до пръсти в черно, прелестна на събитието, посветено на премиерата на седмия късометражен филм на италианската по-млада сестра на Prada - Miu Miu, вчера в Ню Йорк.

И така, виждаме страхотно възстановената след раждането Джулия в къс черен топ по тялото, скъсен дотолкова, че да направи двата пръста плът над талията незаменим аксесоар, неплътен чорап и високи бикини над него, плюс прозрачна, но за сметка на това дълга, стеснена надолу пола с цип отпред и лъскави плътни точки по плата. Цялото се увенчава с обувка от черен лак на ток и малък клъч в ръка, както и с великолепните прическа и грим на младата Ройтфелд.

Да живее черното! Ако ще го носим така!

More All fashion