Следва

Арестуваха Христо Гърбов

Миро като тв звезда от 50-те

Миро като тв звезда от 50-те...

 

People of art преди 10 години

Като двойник на Елвис, но без задължителната китара и килото брилянтин в косата – такъв ще видим Миро във видеото към „Деца”. Режисирано от Жоро Марков, то е снимано за два дни в Студио 5 на БНТ, в столичен магазин за бутикови мебели и в луксозна вила. Освен като тв звезда от 50-те поп идолът се дегизира и като пухкав фермер с балкански мустак, а ефекта „талия на бойлер” е постигнал с респектиращо количество дунапрен. Както колегите от "Монитор" писаха, като екранна съпруга на Миро ще видим Мария Силвестър, която не поискала и лев за ангажимента. Като продуцент на „водещия” се подвизава Аксиния, която през последните години сви рязко от поп музиката към треньорското място във фитнес залата. Малчуганите, които танцуват в мюзикъла на финала, са кадри на училище по изкуства "Щастливи деца". 

Целият проект на изпълнителя пък подкрепя „Шарената къща – домът за мама и деца”, който дава рамо и покрив на малтретирани, останали без жилище или социално слаби жени. Зад него стоят пастор Иводор Ковачев и жена му Жана, родители на Ангел от X Factor, който нашумя в дует с Моисей. С приходите от школата за изкуства Ковачеви финансират „Шарената къща” и се стараят да намерят подслон с контролиран наем за нуждаещите се. “Деца” е поп класика, оборотна както за джубокс, така и за диджейския пулт на всеки уважаващ себе си денс клуб.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра