Следва

Дейвид Бекъм става DJ

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Нова селекция на предстоящите кино премиери..

Movies & TV преди 10 години

Нова селекция на предстоящите кино премиери, които може да добавите във вашият списък с "Какво да гледам тази пролет". Филмите определено си струват, така че изберете своите фаворити и бъдете търпеливи.

"Нон стоп" ("Non Stop")

Актьорите:  Лиъйм Нийсън, Джулиан Мур, Ансън Маунт, Мишел Докъри, Бар Пали, Кори Стол, Скут МакНейри

Режисьорът: 
Жауме Колет-Сера

Сюжетът: 
С майсторското дозиране на напрежението, “НОН-СТОП” е изключително ефикасен разказ, в който режисьорът си играе на котка и мишка със зрителя. Присъствието на основен персонаж, в който се съмняват всички, (включително и зрителят), и който подозира всички (с изключение на зрителя) допринася за интензивната и логична паника.

Премиерата: 28 февруари 2014









„In Fear”

Актьорите: Алис Енглерт,  Иън де Кастекър

Режисьорът: 
Джеръми Ловринг

Сюжетът: In Fear” разказва за Том и Луси, които – хванати в лабиринта на провинциалните пътища – са тормозени от невидима сила, която експлоатира най-големите им страхове. В крайна сметка те осъзнават, че са пуснали злото вътре – то стои в колата им.

Премиерата: 7 март 2014 за Сащ; 11 март на  Blu-ray, DVD и VOD









"Превъзходство" ( "Transcendence")

Актьорите:  Кори Хардикт, Коул Хаузър, Килиън Мърфи, Пол Бетани, Кейт Мара, Морган Фрийман, Ребека Хол, Джони Деп, Клифтън Колинс - мл.

Режисьорът: Уоли Пфайстър

Сюжетът: Джони Деп, Ребека Хол, Морган Фрийман и Кейт Мара участват в научнофантастичната екшън-драма “Превъзходство”, която отбелязва режисьорския дебют на оператора Уоли Фистър (“Генезис”, “Черният рицар”). Деп изпълнява ролята на Уил – пионер в компютърните технологии, който иска да слее съзнанието си с наскоро създаден суперкомпютър. Надеждата е да бъде създаден невиждан досега общ интелект в един-единствен компютър, който ще превъзхожда всичко създадено досега и който ще промени завинаги бъдещето на човечеството.

Но плановете на Уил се усложняват когато срещу него се изправя не само конкурентния компютърен учен Макс, но и радикално настроена компания, която иска да попречи да бъдат създадени компютри, чиито разум може да надхвърля възможностите на човешкия мозък и човешкото съзнание.

Премиерата: 18 април 2014







"Двете лица на януари" („Two Faces of January”)

Актьорите: Виго Мортенсен, Кирстен Дънст, Оскар Айзък, Дейзи Биван

Режисьорът: Хосеин Амини

Сюжетът: Историята проследява елегантна и красива американска двойка през 1962 г., която е на почивка в Гърция, но се оказва замесена в убийство на полицейски служител и трябва да разчита на помощта на един загадъчен млад екскурзовод. Напрежението нараства, след като успяват да избягат от Гърция в Турция, но заедно с това започва да убягва и доверието помежду им.

Премиерата: 16 май във Великобритания









"Brick Mansions"

Актьорите: Карло Рота, Пол Уокър, Робърт Мейлет, RZA, Брус Рамзи, Каталина Денис, Давид Бел, Салваторе Лонгобардо, Аиша Иса, Андреас Апергис

Режисьорът: Камил Деламаре

Сюжетът:  Филмът разказва за ченге под прикритие, което трябва да се съюзи с бивш престъпник, за да хванат наркобарон, барикадирал се здраво в най-опасния квартал на един антиутопичен Детройт. Освен Уокър, във филма участва още и звездата на оригинала Давид Бел, който е един от създателите на „паркур”-а, като и RZA.

Премиерата: 30 май 2014 









More from View Sofia

More Movies & TV