Следва

Вътрешна афера

Дейвид Бекъм става DJ

Бившият футболист и световна суперзвезда Дейвид Бекъм обяви плановете си да превърне хобито си на DJ в работа на пълен работен ден...

People of art преди 10 години

Бившият футболист и световна суперзвезда Дейвид Бекъм обяви плановете си да превърне хобито си на DJ в работа на пълен работен ден.

Футболната легенда сподели, че животът му в Манчестър, родният град на Хасиенда, едно от най-емблематичните места във Великобритания свързано с възхода на ейсид хауса (acid house) и рейва, го е научил да обича музиката по съвсем различен начин. Още преди много години с идването си в града той се влюбва в acid house, след което отдава нужното внимание и на hip-hop, UK garage and deep house и с днешна дата именно това са стиловете, към които се е насочил.

Дейвид не крие, че през целия си живот винаги тайно си е мечтаел след края на футболната си кариера да стане DJ: "Аз все още съм доста млад и определено не виждам себе си като мениджър или ментор. Обичам светлината на прожекторите твърде много, за да си я спестя. Ако можех да пея със сигурност щях да искам да съм поп звезда, но за съжаление не мога... Въпреки, че това не попречи на Posh да стане част от Spice GIrls.", пошегува се с певческите възможности на жена си той.
"Как приема семейството ми всичко това? Те ме подкрепят на 100 % в това мое решение, въпреки че Виктория отдавна вече не иска да се занимава с музика. Кой знае, може някой ден дори да си сътрудничим с нея, за да направим ремикс на Wannabe..." - обобщава Бекъм намеренията си.

 




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра