Следва

Кампаниите: Новите кадри от пролетно-лятната рекламна кампания на Dolce&Gabbana за 2014 току-що се появиха в мрежата

NYFW: Дефилетата - The Row, есен-зима 2014/15

По всичко личи, че близначките Олсън, стоящи зад бранда The Row, са влюбени в...

All fashion преди 10 години

По всичко личи, че близначките Олсън, стоящи зад бранда The Row, са влюбени в кашмира. Бързо успяха да заразят и нас, обемните какавидести одежди провокират само топли и уютни мисли и са прекрасни по особен начин.

Палта с класическа линия и разкроените поли, покриващи коляното, прокрадват леко ретро звучене. И още:триумф на сивото, меки одеяла, дегизирани като жилетки и черен сатен за разкош. Появата на два мъжки костюма не ни изненада особено, но орнаменталната заигравка, признаваме, им приляга перфектно.

С удоволствие бихме се вмъкнали в изящните широки дълги рокли със загатващо подаваща се ефирна подплата. Има нещо потайно и приказно в тях, а кой не иска малко вълшебен прашец в сивото ежедневие?!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.