Следва

NYFW: Дефилетата: MARC BY MARC JACOBS есен/зима 2014/15

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2014/15 - 5-те най-добри дефилета в ден 3 и 4

От няколко дни Ню Йорк ври и кипи, а седмицата на модата катеорично е навлязла в...

All fashion преди 10 години

От няколко дни Ню Йорк ври и кипи, а седмицата на модата катеорично е навлязла в най-наситената си фаза. Сигурни сме в едно, градът с главно „Г” определено не спи! А нашата мисия е да ви държим в течение с най-впечатляващите събития и най-горещите трендове. Ето какво ни вдъхнови от ден 3 и 4.

RAG&BONE









Графично каре, декоративни плетива и невероятен микс от категорично спортни елементи и елегантно женствени силуети презентираха американското дуо Rag&Bone пред нюйоркската публика преди броени дни. Водещи в палитрата са всички нюанси на сивото, тук там се явява кафяво, а огнените детайли са секси заигравка.
Принтът ала Джаксън Полък ни се струва супер стилен и не прикриваме пристрастието си към boyish саката и дългите блейзъри.

DKNY









Глам лукс съжителства фантастично добре с бейзболния костюм в новата колекция на DKNY. Разкошни кожи с косъм покриват спортни якета, под които феерично се реят прозиращи материи, а стилни коктейлни рокли са придружени от кецове и традиционни шапки с козирки.





Няма как да ни убегне и геометричното каре, препускащо с бясна скорост към челните тренд класации. Дона Каран ни го представя в комбинация с oversize мъжки панталон, а вариантът ала леещ се черен катран е изумително секси. Толкова стрийт, толкова Ню Йорк!

ALEXANDRE HERCHCOVITCH







Романтично ни намига Alexandre Herchcovitch с изобилие от дантела в предложенията си за есен/зима 2014/15. Красиви, пастелни рокли, вдъхновени от старовремските копринени комбинезони, се разходиха с изящни кожени оксфордки, от които симпатично се подаваха деликатни, бели чорапи.





Двуредни палта с висока яка и буфан ръкав ни върнаха във Викторианската епоха, а скоро не бяхме виждали по-изящни ръчно изработени дантели. Три красиво скулптурирани ансамбъла в червено също намериха мястото си сред носталгичната винтидж приказка, толкова умело разказана от Herchcovitch.

ALTUZARRA





Изключително елегантна и спокойна е есенната колекция на Joseph Altuzarra. Великолепни кашмирени палта с две лица откриха дефилето, последвани от безупречни бели рокли с изваян силует.

В красив акцент се превърнаха серия от облекла, взели назаем техниката на ръчно тъканата черга.







Черно, кобалтово синьо и наситена фукция съжителстват безпроблемно с телесната гама, а капка оранжево се присъединява към тях във впечатляващите кожени patchwork палта, които се очертават като сериозен тренд за есента.

EDUN





Топло и уютно ни стана още от първия поглед към есенно-зимните аутфити на Даниел Шерман за Edun. Мек кашмир, изобилие от плетива и геометрични заигравки от кожа ни се усмихват от подиума и се чудим от кое по-напред да започнем.

Дългите, пухкави палта в сиво и camel са елегантно пристегнати високо над талията, а супер широките вълнени панталони стоят доста шик.

Плетивата са нападнали рокли, шалове, дори панталони, а ключовата думичка е „обем”.









Признаваме без бой пристрастията си към красивото наслояване и умелото боравене с кожата, подредена в семпли, геометрични комбинации.

Ден 3 и 4 от седмицата на модата в Ню Йорк минаха под знака на кашмира, смелата комбинация на дръзка елегантност и чист спортен дух и кожата, разбира се. Надяваме се тези трендове да еволюират и в оставащите няколко дни, защото точно се те много подхождат на есента.

Утре очаквайте най-интересното от ден 5-ти и 6-ти!

Виж още: 
NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2014/15 - 5-те най-добри дефилета в ден 1 и 2

More All fashion