Следва

За първи път "Фокус Сърбия" на София Филм Фест

Кристина Агилера се сгоди за Мат Рътлър

Това призна самата певица в своя Instagram профил, след като публикува кадър на огромния си годежен пръстен...

People of art преди 10 години

Кристина Агилера и дългогодишният й приятел Мат Рътлър вече са сгодени. Това призна самата певица в своя Instagram профил, след като публикува кадър на огромния си годежен пръстен.

"Той ме попита и аз казах "Да"", написа пък под снимката гласовитата певица и по всичко личи, че за празника на всички влюбени е получила най-романтичния подарък.



33-годишната изпълнителка среща Мат през 2010-та на снимачната площадка на филма "Бурлеска". По това време певицата се опитва да преживее развода си с Джордан Братман, от когото има 6-годишен син Макс. Любовта им пламва малко след тежката раздяла на Кристина. По ирония на съдбата тя успява да финализира делото по развода на 14 февруари 2011 година.

"Той е любовта на живота ми и аз го обожавам”, каза Кристина за Мат Рътлър през ноември 2010 г. в шоуто на Елън Дедженеръс.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра