Следва

Грим за мигли

Тенденции в косите

Какво ни очаква тази есен по повод цвета на косата?! Ето подробно проучване на ViewSofia по въпроса, за...

Hair преди 15 години

Какво ни очаква тази есен по повод цвета на косата?! Ето подробно проучване на ViewSofia по въпроса, за да се спасим от грешки. Защото както знаем най-добрите коафьори работят с цвят и дължина незабележимо. При добра професионална работа, от цветовата палитра модерна през студените месеци можеш да блеснеш с естествен тон, които преди всичко те прави свежа.

Тъмнокафявото е цвета за брюнетките, в пастелен графитен тон или топъл кестен. И двата са достатъчно силни, т.е. не губиш много от характера на черното и стоят добре на светли и матови кожи.Трендът впечатлява силно при YSL, Prada, Balenciaga.

ViewSofia препоръчва:
Коса:
Приглади косата в стегната опашка или ако косата ти е с оформен, прав бретон я среши и остави волна.
Грим: Очите са силно потъмнени и по горния и по долния клепач при Givenchy, Balenciaga. Prada измиват всичко от лицето, като наблягат само на стриктно оформени и нарисувани в меко кафяво вежди. Rodarte поставят акцент в устните като ги рисуват във виненочервено.
Гардероб: Бежов тренчкот, тъмно синя мини рокля и боти с връзки.
Продукти за тъмни коси: Wellaflex Color Brilliance

Тъмните корени са абсолютно забранени, платиненият нюанс също. От минала година насам наблюдаваме потъмняване на русите нюанси до степен на карамел, пшеница, пясък.
Тоновете коресподнират добре с тенът от морето, така че можеш да се чувстваш като муза на Cavalli дълго след това. Още добър пример при Dolce&Gabbana, Burberry, Lanvin


ViewSofia препоръчва:

Коса: Раздели косата на страничен път, след което я вържи сводобно на тила, нека в косата над възела да има лек обем. Ако бретонът ти е дълъг може няколко кичура небрежно да падат около лицето.
Грим: Естествено телесно червило, подчертани скули в розово и малко туш.
Гардероб: Кожено яке с диагонален цип и рокля на цветя;

Подходящи продукти за руси коси: Pantene Triple Amino Instant Repair Mask

Червеното този сезон е приятен за окото микс между оранж и кафяво. Равномерен тон в огнена гама се постига трудно, така че заложи на професионална грижа. Отблясъците дават топлина на лицето и ще отиват особено на есенния гардероб в преобладаващо зелено, черно, беж. Най-много ни хареса тенденцията в ревютата на Gucci, Bottega Veneta и Miu Miu

ViewSofia препоръчва:

Коса:Изсушете косата със сешоар, като леко завиете в краищата, пътят остава по средата.
Грим: Тънка очна линия и балансирано червено червило.
Гардероб: лека копринена риза в екрю с акцентни дълги връзки около врата, права пола до коляно, обувки на дебел, висок ток.

Подходящи продукти за червена коса: Pantene Color&Protect за предпазване на цвета.

 

More from View Sofia

More Hair