Следва

LFW: Най-доброто от първите два дни на Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2014/15

Сестрите Кейт и Лоти Мос на дефилето на Topshop Unique есен-зима 2014/15

И двете руси, приблизително еднакви на ръст и в кореспондиращи си ансамбли, Кейт и Лоти Мос се появиха заедно на...

All fashion преди 10 години

И двете руси, приблизително еднакви на ръст и в кореспондиращи си ансамбли, Кейт и Лоти Мос се появиха заедно на шоуто на Topshop Unique и само Сър Филип Грийн, собственикът на популярната британска марка, ги делеше от Анна Уинтур.

40-годишният супер модел в гащеризон и наметка от кожа с косъм и сестра й, едва 16-годишният бъдещ топ модел Лоти, в приличащо й съчетание от розов кашмирен пуловер, пола с принт и кожено яке, се срещат за първи път на моден терен и това се превърна в истинската сензация на ревюто. Двете Мос една до друга се сториха толкова любопитна гледка на фотографите, че другите гости на дефилето останаха леко в сянката им.

Иначе там бяха още и новоизгряващият модел Кендал Дженър, Попи Делевин, Дерек Бласбърг, Дейзи Лоу.




 

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 59 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.