Следва

Олимпийски хроники: Ванеса Мей дебютира в Сочи

Новата песен на Лана дел Рей - Behind Close Doors

Новото парче на Лана дел Рей се появи току що в мрежата и накара ценителите да...

Други преди 10 години

Новото парче на Лана дел Рей се появи току що в мрежата и накара ценителите да заподозрат певицата, че прави просто пореден ПР-ход. Причината - буквално преди дни певицата заговори за конкретна дата за появата на пазара на нейния втори албум, а ето че в интернет пространството се появи новата й композиция, за която не е никак ясно от въпросния предстоящ албум ли е или от стария такъм, или пък нещо съвсем отделно.

Както и да е, сигурното е, че това не е саундтраът към филма "Малефисънт", а съвършено нов материал, който по презумпция би трябвало а излезе в следващия албум на изпълнителката.

Behind Close Doors е нещо напълно различно от онова, което певицата правеше по-рано. Творчеството на Дел Рей очевидно завива в нова посока, като красивата Лана запазва акцента на красивия си тъмен вокал, като го прави леко и по детски, макар и отново много съблазнително.

Ако това парче не е демозапис или материал, не намерил място в дебютния албум на Лана, а пълноценна композиция от Ultra Violence, то от албума следва да се очаква много.

More Други