Следва

LFW: Най-доброто от ден 3 на Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2014/15

LFW: Сюки Уотърхаус е новото лице /и дупе/ на Dominic Jones

Сюки Уотърхаус е сензацията на Седмицата на модата в Лондон, която тече в момента в...

All fashion преди 10 години

Сюки Уотърхаус е сензацията на Седмицата на модата в Лондон, която тече в момента в английската столица, предвид преданото присъствие на гаджето си Брадли Купър на ревютата, в които красавицата е ангажирана. Само седмица назад обаче, русата сладурана добави нова точка във все по-набъбващото си рекламно и моделско портфолио, ставайки лице, и задни части, ако е удачно така да се изразим, на Dominic Jones, силно популярния английски дизайнер на бижута, които разпознаваме лесно поради приликата им с нокти на граблива птица, и не само. Каталогът с красотите на Сюки се появи в същия момент, в който дизайнерската есенно-зимна колекция за 2014 имаше представянето си в Somerset House.

За своята десета поред колекция Доминик, 25, избира Алис Делал и Сюки за звезди на каталога си, снимани от Тайрън Лебон. Моделите са с почти невидим грим, с мокри ала Бионсe коси, небрежно пуснати върху челата им и голи, невероятно съблазнителни, задни части.

Разбира се, ако има нещо по-интересно от твърде приятните бижута на младия Доминик, то това е поредната порция разголване, в което няма нищо фатално, ако не беше част от твърде подозрително натрапчива поредица. Бионсе започна с минималистични бикини и мрежест чорап, минахме през Майли Сайръс, силно впечатляваща с прашка-бодито си, а сега вече моделите показват дупета, за да рекламират... бижута.





Ако успеете иначе да отклоните вниманието си от долните хубости на Сюки, ще забележите, че орхидеите са главните героини в новата колекция на Джоунс.

Виждаме пръстени със златни орхидеи, гривни и деликатни колиета. Много красиви неща, за които в прес-рилийза на марката се казва: 'Тяхната симетрия е много подобна на човешкото лице, това, което привлича окото и ги прави така хипнотични за вниманието ни.'

Сюки Уотърхаус прави извънредна кариера, като само за този сезон я виждаме с успешно представяне в кампаниите на Burberry, Superga и UGG. Поредната кампания на Доминик Джоунс в детайли и повече от добре пояснява защо това е така. Освен Брадли, разбира си.


 

More All fashion