Следва

Допинг в обувките

Male Classics - Леки летни крачки

За разходки из София избери сандалите от кожа, които предлагат достатъчно много марки от Mango до Hugo Boss. Черната кожа...

Fashion преди 15 години

Джапанки за морето и кожени сандали за града. Това е равносметката за нуждите на мъжкия крак в месец август. За разходки из София избери сандалите от кожа, които предлагат достатъчно много марки от Mango до Hugo Boss.

Черната кожа е мултифункционална и влиза в съчетание с всичко в гардероба. Най-приятно е решението за работен ден - риза с навити ръкави, джинси и сандали. Само по този начин да шляпаш бос из офиса може да изглежда адекватно. 



Другият цвят за град е тъмнокафяво или цвят карамел от Stefanel. По-атрактивен избор е модел с апликация от крокодилска или змийска кожа от Roberto Botticelli, но екипът ни винаги ще даде същата стойност на чистия лачен Marc Jacobs.

Джапанките са много цветни, вдъхновени от екзотичните дестинации и модерното диско звучене. Щурите джапанки ще забавляват от сутрин до вечер, а с тях си представяме някой млад сърфист, който си пилее времето по плажовете.

More Fashion