Следва

Как го прави тя: Виктория Бекъм за Allure

NYFW: Великолепни бюти акценти от Седмицата на модата в Ню Йорк есен-зима 2014

Най-бързият и лесен начин да разберем кой са бюти трендовете за следващия сезон е бекстейджът на модните дефилета, където моделите често претърпяват, ако не пълна, то частична промяна..

Beauty News преди 10 години

Най-бързият и лесен начин да разберем кой са бюти трендовете за следващия сезон е бекстейджът на модните дефилета, където моделите често претърпяват, ако не пълна, то частична промяна.

Ню Йорк е известен с афинитета си към новото и нестандартното; правило, което важи с пълна сила и при стайлинга на макиажа и прическата. От грима алла прима-балерина на Diane von Furstenberg, през „лакираната” визия в шоуто на Alexander Wang, до момичето с плътно черен молив на Marc by Marc Jacobs, бюти трендовете за есента и зимата пристигат директно от Голямата Ябълка.

Jason Wu

Жената на Jason Wu през есента и зимата е по момчешки чаровна: носи косата си непретенциозно, полу-вдигната или на разрошен кок, а гримът й е минималистичен, с перлен руж на скулите и подчертани вежди.

Rag & Bone

„Гарваново черно, но тънко” е правилото за очната линия при бранда Rag & Bone. Косите са небрежни, а бретонът е прибран назад, така че да разкрива контурите на лицето и подчертаните очи.



Prabal Gurung

Правата и гладка прическа е must и се комбинира с минималистичен, матиран грим. Веждите са силни, скулите-нежни, а сенките в бежово придават на очите приятно топъл ефект.



Altuzarra 

Разкошните и блестящи сенки в жълтеникаво зелени оттенъци правят погледа искрящ и пълен с живот, а останалата част от грима е максимално семпла. Стилното кокче е перфектно допълнение към тази елегантна бюти визия.



Alexander Wang

Ключова дума: андрогинен. Макиажът и прическата, които американският дизайнер демонстрира, са алла Туиги: къси, момчешки подстрижки, „платинени” вежди, а спиралата за мигли е оставена в нощното шкафче.



Derek Lam

Мистериозно опушени очи в петроленозелено плюс обемна конска опашка е печелившата формула на Derek Lam.



Diane von Furstenberg

И Diane von Furstenberg отдава почит на сладките балетни кокчета, а макиажът в люляково-розови нюанси е придружен от гланцирани устни и подчертани контури.



Philip Lim

Моделите демонстрират перфектен натурален макиаж: блестяща кожа, плътни вежди, замечтани очи и нежни скули. В съчетание с пуснатите, стилизирани назад коси, вииите им силно напомнят за горски нимфи.



Donna Karan

Косите на моделите са прибрани в по-креативна версия на класическите кокове, а очите са красиво опушени в сребристо, придружени от черен молив от вътрешната страна.

Rodarte

Макиажът на момичето на Rodarte определено лови погледите, а плътно нанесените бронзови сенки, веждите алла Кара Делевин и устните в лила или блестящо кафяво допринасят за подобен драматичен финиш. Самодивски разпуснати и дълги коси са на почит, като могат да бъдат и леко прибрани на една страна.



Marc by Marc Jacobs

Бюти вдъхновението на дизайнера не ни изненадва, но това го прави не по-малко впечатляващо. Моделите в шоуто напомнят за сладки колежанки със своите плитки, придружени от диадеми в черно. Очите са невинни и изразителни, очертани с въгленово черно.



Hugo Boss

Безупречно стилен и перфектен за офис атмосферата е макиажът в мока кафяво, изтеглен в съблазнително елипсовидна форма на Hugo Boss. Прическата е гладка и минималистична, странично изтеглена конска опашка.



Marc Jacobs

„Каре в гамата на нежно розово, русо и махагоново и дебела лента в телесен цвят”, гласи мантрата за прическа на американския топ дизайнер. Съвършено пастелният грим и изсветлените вежди допълват хармоничното и изящно излъчване на бюти визията.

 
 

More from View Sofia

More Beauty News