Следва

23 години YALTA CLUB с BOOKA SHADE & МARK FARINA

Евтим Милошев сменя Росен Петров

Евтим Милошев сменя Росен Петров...

People of art преди 10 години

Въпросът „Кой?" най-накрая получи своя отговор. Предаването „Нека говорят" ще има нов водещ и той се казва Евтим Милошев. Всъщност, това е и продуцентът на неделното публицистично шоу по Би Ти Ви, който само след 3 седмици ще мине пред кадър, пише „Всеки ден".

След като вече десет дни текат бесни совалки за наследник на Росен Петров, а преговорите така и не доведоха до привличане на титуляр, миналата неделя се наложи цялото предаване да бъде изнесено от Жени Марчева, която има само рубрика там, а тя пък викна за помощ колегата от Дарик радио Михаил Дюзев. Тази двойка обаче е само по заместване, докато Милошев се завърне от снимките на риалитито „Сървайвър", което също води. Всъщност, Евтим е бил кризисният вариант, в случай, че не привлекат звездно лице след инфарктната ситуация, която се създаде около Росен Петров. Бившият сценарист на Слави Трифонов предизвика скандал, след като преди 10 дни обяви в ефира си, че се присъединява към партията на Николай Бареков. Това пък доведе до незабавното му отстраняване от предаването.

Новите шефове на Би Ти Ви и продуцентите на предаването Любо Нейков и Евтим Милошев, последният дистанционно от Камбоджа, се втурнаха да търсят ново лице на „Нека говорят". Предложения заваляха към Сашо Диков, Георги Коритаров, обмисляше се варианта Митко Цонев да зареже ежедневното „Лице в лице" преди централната емисия новини, спрягаше се дори името на Мартин Карбовски. Всеки един от тях обаче си има собствено предаване и никой не се нави да го напусне. Така миналата неделя се наложи Жени Марчева да води, но продуцентите са категорични, че тя не е достатъчно емблематична и подготвена, за да изнесе 3 часа ефир. Решението Евтим да седне в горещия стол всяка неделя бе единствената възможност, признават от Би Ти Ви.



Първата частна телевизия у нас се тресе от скандали и промени в последния месец. Новият изпълнителен директор Павел Станчев разкара цялото досегашно ръководство, а предавания се свалят като зимни дрехи през лятото. Едно от предаванията на Нейков и Милошев - „Голата истина" вече изхвърча от програмната схема. Пада и модното шоу на Радост Драганова в съботния ден, резачката ще посече и „Преди обед", тъй като рейтингът на конкурентната Гала по Нова тв е по-висок. Станчев бил учуден и отсякъл, че това е недопустимо.

Голям удар ще понесе и Слави Трифонов, с който реално изходната врата на медията му е посочена. Неговото шоу минава чак след 23 часа и ще е само половин час, което в 13-годишната история на предаването никога не се е случвало. Късната емисия новини пък изненадващо се мести от 22 часа на 22.30 или дори 23 часа. Очаква се новостите да започнат още от средата на март. Промените продължават, предупреждават от Би Ти Ви.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра