Face to face с Добромир Киряков за Beyond, роклите и работата с Галена

За него се знае и много и малко. Много, защото е много известен и работата му сама говори за него, а малко...

Той е много неща едовременно - вежлив, усмихнат и изключително възпитан ерудиран мъж, който стои зад външния вид на Галена, зад множество фотосесии, зад визиите в някои модни предавания и зад дрехите на модната марка BEYOND, която създават заедно с македонския дизайнер Борче Ристовски преди няколко години.

За него се знае и много и малко. Много, защото е известен с работата си и тя сама говори за него, а малко... защото Добромир Киряков, или както всички го наричат - Добри, е свикнал главно да показва, но рядко да говори за личните си проекти.

Коментари: 2

M
maxandco (2014/02/20 / 15:34)
Пожелавам успех в начинанието на този творчески екип, но няма как да бъда убедена в добрия вкус на фолк певици и хората, които работят с тях. Те са просто едни имитатори, които адаптират за България световните тенденции и много често нещата се превръщат в "криворазбрана цивилизация". За всички е ясно, че тези хора няма как да налагат тенденции, защото не ги създават, а самите те ги следват и то с голямо закъснение и обръснатата глава на Галена е пример за това. Мисля, че Добри много се заблуждава с това, което е казал по-горе. Надявам се все по-малко хора да следват безвкусния пример на подобни личности. Всеки трябва да поеме тежестта на избора си. И още веднъж ще кажа - пожелавам успех на Добри и Борче! Уважавам всички, които работят здраво и се опитват да създадат нещо!
L
LuLuu (2014/02/20 / 14:53)
"ЖИВОТЪТ ТИ Е ПОП-ФОЛК " ! ЖАЛКО ХУБАВИ РОКЛИ ЗА ЧАЛГА ПЕВИЦИ !

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.