Следва

Grace On Air с дуото Мария Каракушева и Пламена Гиргинова. Поп музиката никога не е звучала толкова класически

Албумът на Рут излиза по света

Видеото и ремиксът към втория сингъл от албума на Рут ще бъдат представени на 22 февруари в Sofia Live Club...

 

Music преди 10 години

Преди броени дни излезе новото видео на Рут Колева към втория й сингъл от албума RUTH – „Turn This Around“. Клипът е дело на холандския режисьор Буба Дола, чиято идея пренася гледащия в сюрреалистично пространство и време, преди много, много години, в една друга галактика, където главната героиня Рут е фея.

Видеоклипът беше заснет в България през декември миналата година. За стайлинга в него се погрижи Хубен Хубенов, а гримът беше поверен в ръцете на Слав Анастасов.



На 22 февруари гостите в Sofia Live Club ще видят клипа и ще могат да чуят на живо песента, към която беше заснет, както и ремикса на „Turn This Around“. Композицията вдъхнови британския продуцент и диджей Ерик Лау да направи ремикс на парчето. Зад гърба си той вече има няколко собствени албума и колаборации с едни от най-интересните изпълнители.

Като гост-диджей той е съпътствал Ерика Баду и Робърт Гласпър по време на последните им турнета.
Два дни преди концерта в Sofia Live Club едноименният последен албум на Рут Колева излиза на международния пазар. Лейбълите, които поемат разпространението на RUTH, са съответно: за територията на Япония – P Vine, за Южна Корея - I Feel Music, за Индонезия - De Majors и за САЩ и Европа - Fat Beats. В България албумът се разпространява от лейбъла на Рут - Flat Line Collective.

 

More from View Sofia

More Music