Следва

Супер вкусни бургери от сьомга

Купища убийствени красавици за 50-ия брой на Sports Illustrated Swimsuit

Като казахме, че подозираме, че юбилейният 50-и брой на американското култово...

All About Life преди 10 години

Като казахме, че подозираме, че юбилейният 50-и брой на американското култово списание Sports Illustrated ще се изчерпи буквално за часове, имахме предвид точно това. При това тогава още не знаехме на какви козове са заложили колегите, за да постигнат целта. Е, те вече са известни.

За времето на неговото съществуване в изданието са се появявали десетки красавици - кориците му в различни периоди са украсявали Ирина Шейк, Хайди Клум, Кейт Ъптън и много други супермодели. За момичетата в бизнеса е огромна чест да се окажат на корицата на популярното списание, защото след този момент те чисто и просто се превръщат в звезди.

Кръглата дата от Sports Illustrated се решили да отпразнуват с размах: в специалния брой Swimsuit Issue не само са събрани главните звезди на списанието, но и корицата не е една, а няколко. На една от тях е куклата Барби, а заглавието на обложката гласи: "Куклата, с която започна всичко". Пластмасовата блондинка неслучайно попада в един кюп с моделите от първа величина. Работата е там, че изборът на куклата е част от акцията Unapologetic, чиято задача е да противостои на нападките по адрес на Барби. Любимката на милиони момиченца е обвиняема за това, че създава неправилна представа у децата относно това, как трябва да изглежда едно момиче. В този брой читателите ще открият и ретро-фотосесия с участието на нови "модели" Барби и ще я оценят в качеството й на "момиче от корицата".



Що се отнася до по-реалните знаменитости, то в юбилейния брой ни чакат няколко "тематични" фотосесии, в които взимат участие Ирина Шейк, Бар Рафаели, Кейт Ъптън, Хайди Клум и много други. Така, освен задължителните плажни снимки и откровени фотосесии, на страниците на списанието ще видим и всичките му легенди.

Богата порция разкош, определено. А ние поздравяваме спортната легенда с рождения ден!


Кейт Ъптън


Хайди Клум








Eмили ДиДонато


Нина Агдал


Шанел Иман


Лили Олдридж


Криси Тейгън


Анна Вялицина


Хайди Клум






Ирина Шейк






Тайра Банкс






Бар Рафаели






Кейт Ъптън






Петра Немцова
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.