Следва

ESTĒE LAUDER и View Sofia ПРЕДСТАВЯТ: Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Удължете миглите до безкрай - условието на играта

ESTĒE LAUDER и View Sofia ПРЕДСТАВЯТ: Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Удължете миглите до безкрай

ESTĒE LAUDER и View Sofia ПРЕДСТАВЯТ: Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Удължете миглите до безкрай

All About Life преди 10 години

През този сезон, фокуса в Estée Lauder е върху очите, затова те представят – новата Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Тя съдържа множество подчертаващи фибри, които не просто удължават върха на миглите, а им дават плътност и обем за красиво подчертани и моментално озарени очи.

Тази изключителна спирала има усъвършенствана гъвкава формула, която съдържа уникална бленда от иновативни, изтеглящи, наподобяващи каучук полимери и нови иневероятно дълги, въгленово черни фибри, които моментално обвиват миглите, за да ги оформят перфектно и значително да ги удъжат от основата до техния върх. Докато спиралата изсъхва, фибрите се съединяват с миглите и така се постига дълготрайния и поразителен ефект.

Съвместно с тази високоефективна формула работи и първата моделираща четка на Estée Lauder. Четката с 12 гребенчета има 11 къси, които моментално уплътняват миглите, благодарение на широкото разстояние между тях и така дават оптимално количество от формулата. След това идва гребенчето, наречено Extended Comb, което е по-дълго от останалите и служи като финална стъпка, за да подреди и стилизира миглите, правейки ги еднакви и перфектно разделени. Резултатът е въздушни, разресани, перфектно оформени мигли, които са безкрайно дълги, сексапилни и закачливи.

Предлага се в два наситени цвята Black и Brown, Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascaraе изключително дълготрайна, устойчива е на пот, влага и не се сплъстява, рони или размазва. Офталмотологично тествана е и може да се ползва от носещите контактни лещи. За перфекни резултати и максимално извличане на ползи, нанасяйте продукта на чисти мигли, първо на едното око, после на другото, повтаряйки докато получите желания ефект. Използвайте удължаващото гребенче като финална стъпка, за да разрешите миглите до съвършенство.

Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara
ще бъде на щандовете на Estée Lauder в цял свят, включително и в София от началото на март 2014г.

Как точно да я спечелите, вижте в условието на новата ни страхотна игра в рубриката Win It>>

More from View Sofia

More All About Life