Следва

Кой е победителят, който отива на зимния Horizon Festival

ESTĒE LAUDER и View Sofia ПРЕДСТАВЯТ: Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Удължете миглите до безкрай - условието на играта

През този сезон, фокуса в Estée Lauder е върху очите, затова те представят – новата Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara..

All About Life преди 10 години

През този сезон, фокуса в Estée Lauder е върху очите, затова те представят – новата Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Тя съдържа множество подчертаващи фибри, които не просто удължават върха на миглите, а им дават плътност и обем за красиво подчертани и моментално озарени очи.

За да бъде ваш този невероятен премиерен продукт преди всички други, е достатъчно от днес до 25 февруари включително да ни отговорите на въпроса: Какво много важно нещо казах с очите си в последните дни?, и в допълнение: На кого? И получих ли точния отговор?

Очите ни са огледало на душата, затова се опитваме да се научим да не ги свеждаме надолу, а да гледаме винаги направо и смело. Затова, няма да се лъжем, много ни помага и перфектният грим. Новата спирала на ESTĒE LAUDER е уникален продукт, с който очите ни могат да кажат всичко, стига само да поискаме то да е красиво. А такива възможности, за радост и късмет, изникват всеки ден. Да погледнем на света и хората с красиви очи! И да го споделим!

Отговорите - до 25 февруари, вторник, на познатия мейл [email protected]. На случаен принцип някой от редакторите ще изтегли един от вас, който ще се окаже късметлията с най-красиви очи на прага на пролетта. Не само защото ще има новата великолепна спирала за очи Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara на ESTĒE LAUDER, а защото умее и да я използва съвършено.

Обратно към анонса>>

Кой е победителят в предишната игра, може да видите тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.